FORMULA 1

Ο Ράικονεν στο μονοθέσιο της Lotus

Ο Ράικονεν στο μονοθέσιο της Lotus

Ο Κίμι Ράικονεν βρέθηκε στο εργοστάσιο της Lotus Renault. Διαβάστε τι δήλωσε ο Φινλανδός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Κίμι Ράικονεν επισκέφθηκε το εργοστάσιο της Lotus Renault στο Ένστοουν για seat fitting. Ο Φινλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής το 2007 απάντησε στη συνέχεια σε ερωτήσεις των φίλων του σπορ.

Ο "Iceman" μοιράστηκε τις πρώτες εντυπώσεις του από το μονοθέσιο και έδωσε την απάντηση του σε όσους έχουν μιλήσει άσχημα για την επάνοδο του στη Φόρμουλα 1.

" Δεν με επηρεάζουν τα σχόλια. Ορισμένες φορές ακούς ανοησίες (σ.σ. να λένε για σένα) και άλλες καλά πράγματα. Το σημαντικό είναι πως ήθελα να επιστρέψω και μου δόθηκε μια α καλή ευκαιρία με αυτή την ομάδα, οπότε είμαι ευτυχισμένος. Ποτέ δεν με ενδιέφερε τι έλεγαν ή σκεφτονταν οι άλλοι. Κάνω αυτό που ξέρω και μου αρκεί που είμαι ευτυχισμένος", υποστήριξε ο Ράικονεν.

Νωρίτερα, αποκάλυψε πως " δεν έχω καθίσει σε μονοθέσιο της Φόρμουλα 1 μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν το 2009".

Το μονοθέσιο της Renault του φάνηκε " μικρό, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Αισθάνεσαι περίεργα όταν μπαίνεις για πρώτη φορά μέσα στο μονοθέσιο, αλλά γρήγορα προσαρμόζεσαι. Θα είναι όμορφο να επιστρέψω στους αγώνες".

Ο Ράικονεν ακολούθησε ένα βαρύ πρόγραμμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Lotus Renault. Τα προηγούμενα δύο χρόνια ο Φινλανδός συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι μετά το "βελούδινο" διαζύγιο του με τη Ferrari.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ