SPORTS & GOSSIP

Ο Ραλφ Σουμάχερ αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος

AP Photo/Christof Stache
Ραλφ Σουμάχερ AP PHOTO/CHRISTOF STACHE

Με ένα ποστάρισμά του στα social media ο πρώην οδηγός της Formula 1 Ραλφ Σουμάχερ, μικρότερος αδερφός του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Μίκαελ, έκανε την αποκάλυψη ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Στη δημοσίευσή του στο Instagram, ο Ραλφ Σουμάχερ ανέβασε μια φωτογραφία με το σύντροφό του εμπρός από τον ωκεανό και το ηλιοβασίλεμα, με τη λεζάντα “το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις το σωστό σύντροφο δίπλα σου με τον οποίο μπορείς να μοιράζεσαι τα πάντα”.

Ο 49χρονος Ραλφ Σουμάχερ υπήρξε παντρεμένος με την Κόρα, με την οποία απέκτησαν έναν γιο - τον 22χρονο, σήμερα, Ντέιβιντ. Ο μικρός αδελφός του Μίκαελ αγωνιζόταν στη Formula 1 τη δεκαετία του 2000 με τις Williams και Toyota, κερδίζοντας συνολικά 6 GP μέχρι την αποχώρησή του το 2007.

Η Γερμανίδα ηθοποιός Κάρμεν Γκάις, στενή φίλη του Ραλφ, ανέφερε ότι το όνομα του συντρόφου του τελευταίου είναι Ετιέν, και δημοσίευσε και η ίδια μια φωτογραφία του ζεύγους, γράφοντας: “Σήμερα εξομολογήθηκε την ομοφυλοφιλία του. Αυτό ήταν ένα βήμα απελευθέρωσης και αποδοχής του εαυτού του.

Ήταν μια θαρραλέα απόφαση που ωρίμασε μέσα του εδώ και πολύ καιρό, και για την οποία είναι τώρα πολύ περήφανος και σίγουρος. Η αποκάλυψή του δεν είναι μόνο ένας προσωπικός του θρίαμβος, αλλά και σημάδια ότι επιτέλους είναι σε θέση να ζήσει και να αγαπήσει την πραγματική του ταυτότητα χωρίς φόβο ή ντροπή”.

Πριν από τον Ραλφ Σουμάχερ, ο μοναδικός οδηγός στην ιστορία της Formula 1 που είχε παραδεχθεί δημοσίως την ομοφυλοφιλία του ήταν ο εκλιπών Βρετανός Μάικ Μπέτλερ, που αγωνίστηκε -χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία- στο σπορ την περίοδο 1971-'73.

TAGS SPORTS & GOSSIP MOTORSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ