FORMULA 1

O Ρικιάρντο κέρδισε τη Red Bull

O Ρικιάρντο κέρδισε τη Red Bull

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο χειρίζεται καλά την πίεση στη Red Bull. H oμάδα είναι ικανοποιημένη από εκείνον και ο Αυστραλός θα παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά.

Η ζωή δίπλα σε έναν τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή δεν είναι εύκολη. Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο έχει αποδείξει πως μπορεί να συναγωνιστεί τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ορισμένες φορές δε είναι γρηγορότερος από τον Γερμανό.

Η Red Bull που προτίμησε να δώσει την ευκαιρία στον Αυστραλό να διαδεχθεί τον Μαρκ Γουέμπερ από το να επιλέξει τον πρώην τιμέιτ του στην Τoro Rosso, Ζαν-Έρικ Βερν ή σε κάποιον άλλο οδηγό, αισθάνεται δικαιωμένη για την επιλογή της.

Ο τιμ μάνατζερ Κρίστιαν Χόρνερ εξήγησε πως περιμένει από την ομάδα να διατηρήσει το ίδιο δίδυμο οδηγών και το 2015. Ο Ρικιάρντο έχει ήδη γευθεί το βάθρο των πρώτων και ίσως μια νίκη δεν είναι μακριά, αρκεί βέβαια να "χτυπηθεί" η κυριαρχία της Mercedes.

" Πιστεύαμε πάντοτε στη σταθερότητα και στη συνέχεια. Ο Ντάνιελ έχει ένα πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα και φαίνεται απίθανο να βρίσκεται σε άλλη ομάδα την επόμενη χρονιά, εκτός αν τον διεκδικεί και εκείνον η η Ferrari (σ.σ. σύμφωνα με τη φημολογία "κυνηγάει" και πάλι τον Έιντριαν Νιούι. Ο Ντάνιελ έχει κάνει καλή δουλειά φέτος και είναι ήρεμος στο μονοθέσιο. Συνεχίζει να μας εντυπωσιάσει με την ταχύτητα και την προσέγγιση του".

Ο Χόρνερ θυμήθηκε τη δύσκολη συμβίωση του Φέτελ με τον Γουέμπερ με αποκορύφωμα το "Multi-21" στη Μαλαισία, προσθέτοντας πως φέτος διαχειρίζεται καλύτερα τους οδηγούς του: "Σαν να πηγαίνεις βόλτα στο πάρκο εν συγκρίσει με τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά είναι μέρος της πρόκλησης του να είσαι τιμ μάνατζερ".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ