FORMULA 1

Ο Ρικιάρντο συμφώνησε με τη McLaren

Ο Ρικιάρντο συμφώνησε με τη McLaren
COPYRIGHT 2020 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο αφήνει τη Renault και συνεχίζει στη McLaren, παίρνοντας την θέση του Κάρλος Σάινθ, ο οποίος αντικαθιστά τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Μεγάλη κίνηση στη Formula 1, με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο να ετοιμάζεται για μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του. Ο Αυστραλός πιλότος θα συνεχίσει στη McLaren από το 2021, αντικαθιστώντας τον Κάρλος Σάινθ, ο οποίος θα μετακομίσει αντί του Σεμπάστιαν Φέτελ στη Ferrari.

Αυτό σημαίνει ότι περιορίζονται οι επιλογές του Φέτελ, ο οποίος ακουγόταν έντονα για το "ασημί βέλος", εντούτοις ο Γερμανός δεν μετακομίζει στη McLaren, αλλά ο Ρικιάρντο, ο οποίος θεωρείται από τις μεγάλες ελπίδες για τα επόμενα χρόνια στο άθλημα. Εκεί θα συναντήσει τον Λάντο Νόρις.

Ο Αυστραλός έχει ενημερώσει τη Renault για τις προθέσεις του, αφού δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος του 2020. Πλέον, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες δεν θα αργήσουν. Το θέμα πλέον είναι τυπικό...

Για τον ίδιο είναι μια ευκαιρία για επανεκκίνηση, διότι πάει σε μια ομάδα που βελτιώνει τα μονοθέσιά της τα τελευταία χρόνια, θα χρησιμοποιεί κινητήρες της Mercedes και θέλει να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Επένδυσε, λοιπόν, στον Ρικιάρντο και όχι στον Φέτελ, το μέλλον του οποίου είναι αβέβαιο...

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ