FORMULA 1

"Ο Ρόζμπεργκ διάδοχος του Αλόνσο"!

"Ο Ρόζμπεργκ διάδοχος του Αλόνσο"!
New Image

Ο 22χρονος Γερμανός πιλότος της Williams είναι το φαβορί για να διαδεχτεί τον Φερνάντο Αλόνσο στην McLaren, αποκαλύπτει η ισπανική "Marca"

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η ισπανική "Marca" η ομάδα του Γουόκινγκ έχει ήδη εντοπίσει τον στόχο για τον αντικαταστάτη του Ισπανού παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Νίκο Ρόζμπεργκ, τον νυν πιλότο της Williams, που συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις για να πάρει μετεγγραφή σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους.
Είναι νέος (22 μόλις ετών), ταλαντούχος, Γερμανός και κυρίως φίλος του Λουίς Χάμιλτον, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 (πρωτοπόρος) στην πρώτη του μόλις χρονιά στο άθλημα.

Ένα επιπλέον "ατού" του Ρόζεμπεργκ είναι πως ο πατέρας του, Κέκε, έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα της McLaren, με την οποία έτρεξε το 1986.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η συγκεκριμένη μετεγγραφή μπορεί να "κολλήσει" από την πλευρά της Williams, που δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τόσο εύκολα τον πιλότο της, παρά μόνο αν έρθει στη θέση του ο Φερνάντο Αλόνσο.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει θέτικη έκβαση στο θέμα της απόκτησης του Ρόζμπεργκ, η εναλλακτική λύση για τους ανθρώπους της McLaren είναι ο Σεμπάστιαν Βέτελ, που αγωνίζεται για την ιταλική "Torro Rosso".






TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ