FORMULA 1

Ο Σένα δέχεται να καθίσει στον... πάγκο

Ο Σένα δέχεται να καθίσει στον... πάγκο

Ο Μπρούνο Σένα αποδέχεται να παραμείνει στη Lotus Renault ως τρίτος οδηγός, αρκεί να μπορεί να οδηγεί στις ελεύθερες δοκιμές.

Είδε κι έπαθε ο Μπρούνο Σένα να βρεθεί στη Φόρμουλα 1 και δεν είναι διατεθειμένος να βρεθεί εκτός χώρου, ακόμα κι αν φοράει το επίσημο t-shirt μιας ομάδας και όχι τη φόρμα.

Ο Βραζιλιάνος οδηγός που έχασε τη θέση του στη Lotus Renault από τον Ρομαίν Γκροζάν επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα το 2012 ως τρίτος οδηγός.

Ωστόσο ο 28χρονος Παουλίστα έχει έναν όρο, να μπορεί να αγωνίζεται στις ελεύθερες δοκιμές, ώστε να διατηρήσει την επαφή του με το μονοθέσιο και τους αγώνες.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Σένα θα έχει χρόνο στο μονοθέσιο. Ο άπειρος στη Φόρμουλα 1, Γκροζάν και ο "σκουριασμένος" Κίμι Ράικονεν θα χρειάζονται όλο το διαθέσιμο χρόνο μέσα στο μονοθέσιο.

Ο Ερίκ Μπουγιέ τόνισε ότι ο Σένα είναι ένας από τους οδηγούς που θέλει η Lotus Renault, μιας και σύμφωνα με τα λεγόμενα του είναι εξαιρετικός στη... συλλογή πληροφοριών, ωστόσο εξήγησε ότι οι βασικοί οδηγοί δεν έχουν πείρα με τους νέους κανονισμούς.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ