FORMULA 1

Ο Σουμάχερ είπε "όχι στη Lotus

Ο Σουμάχερ είπε "όχι στη Lotus

Η Lotus ζήτησε από τον Μίκαελ Σουμάχερ να οδηγήσει στη θέση του Κίμι Ράικονεν στους δύο τελευταίους αγώνες της σεζόν.

Η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, η περίφημη Σαμπίνε Κεμ, επιβεβαίωσε στην εφημερίδα "Bild" πως η Lotus ζήτησε από τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να οδηγήσει το μονοθέσιο του Κίμι Ράικονεν στους δύο τελευταίους αγώνες της χρονιάς.

Ο Γερμανός αρνήθηκε την πρόταση, αν και σύμφωνα με την Κεμ, "θ α ήταν ετοιμοπόλεμος, ωστόσο έχει συνηθίσει την καινούργια ζωή του".

Βέβαια θα ήταν δύσκολο να δεχθεί έτσι κι αλλιώς, αφού συνδέεται επαγγελματικά με τη Mercedes, η οποία διεκδικεί τον ίδιο στόχο με τη Lotus στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

Ο Σουμάχερ αποχώρησε για δεύτερη φορά από τη Φόρμουλα 1 στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη στις τρεις σεζόν που έκανε με τη Mercedes.

Το 2010 η Ferrari του είχε ζητήσει να επιστρέψει στη Φόρμουλα 1 και να αγωνιστεί στη θέση του τραυματία Φελίπε Μάσα, όμως ο Γερμανός ανάρρωνε εκείνη την εποχή από ένα ατύχημα με τη μοτοσικλέτα και είχε αρνηθεί την πρόταση.

Η Lotus αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στην ημέρα την πρόσληψη του Χέικι Κοβαλάινεν για τους δύο τελευταίους αγώνες της χρονιάς.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ