FORMULA 1

Ο Σουμάχερ στην "πράσινη κόλαση"

Ο Σουμάχερ στην "πράσινη κόλαση"

Ο Μίκαελ Σουμάχερ θα οδηγήσει το μονοθέσιο της Mercedes στη θρυλική Nordschleife στο Νίρμπουργκρινγκ.

Οι προκλήσεις δεν λείπουν για τον Μίκαελ Σουμάχερ! Ο πολυπρωταθλητής θα οδηγήσει μονοθέσιο Φόρμουλα 1 στη θρυλική πίστα Nordschleife μέσα στο Νίρμπουργκρινγκ.

Μονοθέσιο της γερμανικής ομάδας, τα περίφημα ασημένια βέλη, έτρεξε για τελευταία φορά στην πίστα που έχει στοιχίσει περισσότερες από 200 ανθρώπινες ζωές το 1954.

"Έχω αρκέτες αναμνήσεις από το Νίρμπουργκρινγκ. Ανυπομονώ να δώσω στους θαυμαστές και στους φίλους μου από τη γενέτειρα μου το Κέρπεν, κάτι να θυμούνται καθώς θα με βλέπουν να οδηγώ. Θα είναι μια φανταστική εμπειρία για μένα, να οδηγώ στη Nordschleife με ένα σύγχρονο ασημένιο βέλος, αφού ο μύθος ξεκίνησε από εδώ", σχολίασε ο Σουμάχερ, πρεσβευτής πλέον της Mercedes.

Στις 19 Μαΐου ο Σουμάχερ θα πραγματοποιήσει ένα γύρο στην " ομορφότερη και δύσκολη πίστα στον κόσμο, τι υπέροχος συνδυασμός. Αυτό είναι το όνειρο κάθε οδηγού".

Ο σερ Τζάκι Στιούαρτ χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη πίστα "πράσινη κόλαση". Διαθέτει 154 στροφές, διασχίζει ολόκληρα χωριά τα οποία βρίσκονται διάσπαρτα στα βουνά Άιφελ.

Πριν από λίγα χρόνια ο Νικ Χάιντφελντ είχε οδηγήσει μια BMW-Sauber στην πίστα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ