FORMULA 1

Ο Σούτιλ θέλει να "φάει" τον Σουμάχερ

Ο Σούτιλ θέλει να "φάει" τον Σουμάχερ

Μπορεί ο Άντριαν Σούτιλ να έχει ποινή πέντε θέσεων στον αγώνα της Βραζιλίας, ωστόσο, ο ίδιος ευελπιστεί να νικήσει το Μίκαελ Σουμάχερ στους δύο τελευταίους αγώνες και να τον περάσει στην τελική κατάταξη των πιλότων.

Ο πιλότος της Force India θα εκκινήσει πέντε θέσεις πιο πίσω απ' αυτήν που θα πάρει στις κατατακτήριες του Ιντελάγκος εξαιτίας της επαφής που είχε με τον Κομπαγιάσι στην Κορέα.

Το γεγονός αυτό του δυσκολεύει το έργο στη Βραζιλία, αλλά ο ίδιος δείχνει αποφασισμένος να βρεθεί πιο πάνω από τον εφτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και να είναι εκείνος που θα τερματίσει στην ένατη θέση του πρωταθλήματος των πιλότων.

" Έχω ένα ισχυρό κίνητρο να ξεπεράσω την ποινή και να επιστρέψω στην ένατη θέση στο πρωτάθλημα των πιλότων και φυσικά θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να βρεθεί στην 6η θέση", δήλωσε ο Σούτιλ, ο ποίος έχει 47 βαθμούς (όσους και ο Μπαρικέλο), ενώ ο Σουμάχερ είναι ένατος με 66.

Το επόμενο Grand Prix είναι στις 7/11 στο Ιντερλάγκος της Βραζιλίας, ενώ ο κύκλος του φετινού πρωταθλήματος ολοκληρώνεται στην πίστα του Άμπου Ντάμπι στις 14/11.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ