FORMULA 1

Ο θρύλος Σένα στις οθόνες μας

Ο θρύλος Σένα στις οθόνες μας

Η επιτυχία της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Άιτον Σένα, στην Ιαπωνία, ήδη ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Το 2011, η ζωή του θρύλου του μηχανοκίνητου αθλητισμού (και όχι μόνο), έρχεται στις οθόνες της Ευρώπης.

Η προβολή της ταινίας του Σένα στην Ιαπωνία, τον περασμένο μήνα, είχε φοβερή επιτυχία στα box office. Την επόμενη εβδομάδα, οι συμπατριώτες τού μεγαλύτερου πιλότου όλων των εποχών, θα έχουν την ιδιαίτερη χαρά να αναβιώσουν στιγμές του λατρεμένου τους πιλότου μέσα και έξω από τις πίστες.

Η άφιξη της ταινίας στην Ευρώπη είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο του 2011, με την αρχή να γίνεται στην Αγγλία.

Ο παραγωγός της ταινίας, Τζέιμς Γκέι-Ρις δήλωσε από τη Βραζιλία: " Θα βγει στους κινηματογράφους γενικά. Τα καλά νέα είναι ότι πήγε πολύ καλά στην Ιαπωνία, πιο πάνω και από τις εκτιμήσεις της Universal, αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό.

Δεν συμβαίνει αυτό το γεγονός συχνά, οπότε από τη στιγμή που πήγε καλά στην Ιαπωνία και πάει καλά και στη Βραζιλία, τότε όλες οι περιοχές που θα προβληθεί η ταινία θα έχουν την ανάλογη επιτυχία
".

Αναφορικά με το περιεχόμενο της ταινίας επισήμανε: " Δεν είναι μια ταινία που αναφέρεται στον αγωνιστικό του εαυτό, αλλά στην ζωή του Άιρτον και τις επιπτώσεις στην ζωή του από τις πράξεις του. Αισθάνεται πολύ ιδιαίτερα και αναμφισβήτητα φέρνει πίσω πολλές καλές αναμνήσεις και φυσικά μερικές άσχημες".

Το τρέιλερ της ταινίας:


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ