FORMULA 1

Ο Βερν δεν εγκαταλείπει το όνειρο της Red Bull

Ο Βερν δεν εγκαταλείπει το όνειρο της Red Bull

O Ζαν-Έρικ Βερν διατηρεί τις ελπίδες του πως μπορεί να διεκδικήσει τη θέση του Μαρκ Γουέμπερ στη Red Bull το 2014 παρά το προβάδισμα που φαίνεται να έχει ο Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Η επιλογή της Red Bull να δώσει την ευκαιρία στον Ντάνιελ Ρικιάρντο να οδηγήσει την RB9 στο τεστ των νέων οδηγών στο Σίλβερστοουν φαίνεται πως έδωσε το προβάδισμα στον Αυστραλό της Toro Rosso έναντι του τιμέιτ του, Ζαν-Έρικ Βερν στη "μάχη" για τη διαδοχή του Μαρκ Γουέμπερ.

Ο ίδιος ο Βερν πιστεύει πως διατηρεί ακόμη ελπίδες για να... προβιβαστεί στη Red Bull, αρκεί να τα πάει καλά στους επόμενους αγώνες.

" Έχω πίστη στις δυνατότητες μου. Υπάρχει μια ευκαιρία. Θα ήθελα να αγωνιστώ στην ομάδα της Red Bull. Προς το παρόν δεν έχει νόημα να το σκέφτομαι. Δεν με βοηθάει", δήλωσε ο Γάλλος.

Ο Βερν μάλιστα δεν καταλαβαίνει τον ντόρο που έγινε γύρω από τις δοκιμές του Ρικιάρντο: " Σίγουρα ήταν μεγάλη υπόθεση για εκείνον. Είναι φυσιολογικό. Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει του χρόνου, αν θα πάω στη Red Bull. Χάνεις τον στόχο σου και την ενέργεια μου, οπότε θέλω να συγκεντρωθώ φέτος στην Toro Rosso".

O ίδιος προτιμάει τον Ρικιάρντο στη θέση του Γουέμπερ και όχι τον Κίμι Ράικονεν. Όχι γιατί έχουν κοινή πορεία, αλλά " γιατί μπορώ να τον νικήσω. Το έχω κάνει φέτος όποτε δεν αντιμετώπισα προβλήματα. Ελπίζω πως τα προβλήματα θα με εγκαταλείψουν στη Βουδαπέστη και στους επόμενους αγώνες".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ