FORMULA 1

O Xόρνερ στηρίζει τον Γουέμπερ

MILTON KEYENES, ENGLAND - FEBRUARY 03:  (L-R) Christian Horner, Team Principle, Adrian Newey, Chief Technical Officer, Mark Webber of Australia, Simon Sproule, Infiniti Corperate Vice-President Global Marketing and Sebastian Vettel of Germany pose along side the new car during the Infiniti Red Bull Racing RB9 launch on February 3, 2013 in Milton Keynes, England.  (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
MILTON KEYENES, ENGLAND - FEBRUARY 03: (L-R) Christian Horner, Team Principle, Adrian Newey, Chief Technical Officer, Mark Webber of Australia, Simon Sproule, Infiniti Corperate Vice-President Global Marketing and Sebastian Vettel of Germany pose along side the new car during the Infiniti Red Bull Racing RB9 launch on February 3, 2013 in Milton Keynes, England. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Κρίστιαν Χόρνερ επιχείρησε να διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις που δημιούργησαν οι δηλώσεις του Χέλμουτ Μάρκο σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Μαρκ Γουέμπερ.

Ο μοναδικός που δεν πιστεύει στις ικανότητες του Μαρκ Γουέμπερ είναι ο Χέλμουτ Μάρκο. Ο σύμβουλος της Red Bull είχε δηλώσει σε συνέντεξη του στο περιοδικό της εταιρείας πως ο Αυστραλός δεν έχει τη σταθερότητα και τη ψυχολογική δύναμη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο ίδιος ο Γουέμπερ απάντησε στον Μάρκο μέσω της ιστοσελίδας του και φυσικά οι δημοσιογράφοι που κάλυψαν την παρουσίαση της RB9 την Κυριακή (3/2) στο Μίλτον Κέινς, δεν θα μπορούσαν παρά να ζητήσουν την άποψη του επικεφαλής της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ.

" Όλοι γνωρίζουμε πως ο Χέλμουτ μιλάει σκληρά σε ορισμένες περιπτώσεις. Το σχόλιο του αφορά τη γνώμη του και αυτά τα πράγματα μπορούν να παρεξηγηθούν. Αν δεν ήμασταν ευχαριστημένοι με τον Μαρκ, δεν θα ανανεώναμε τη συνεργασία μας για τη φετινή σεζόν Δίνουμε στους οδηγούς μας την ίδια ευκαιρία και όλα κρίνονται από το τι θα κάνουν αυτοί στην πίστα. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος οδηγός θα είναι ο νικητής, αρκεί να οδηγεί ένα από αυτά τα μονοθέσια", σχολίασε ο Χόρνερ.

Ο Γουέμπερ από την πλευρά του υποστήριξε πως " μπορώ να κυνηγήσω το πρωτάθλημα, όπως είχα κάνει και τις προηγούμενες σεζόν. Αυτό σκέφτομαι καθημερινά. Η ομάδα γνωρίζει πως χρειάζομαι 100% υποστήριξη. Δεν μπορείς να πάρεις το πρωτάθλημα με 90% υποστήριξη. Και για αυτό είμαι σίγουρος".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ