FORMULA 1

Ο ύπνος του Φέτελ και το δώρο του Γουέμπερ

Ο ύπνος του Φέτελ και το δώρο του Γουέμπερ

Ο Μαρκ Γουέμπερ χαρακτήρισε τη νίκη του "δώρο", στον Αλόνσο δεν του προκλήθηκε καμία έκπληξη, ενώ ο Φέτελ τόνισε ότι... κοιμήθηκε στην επανεκκίνηση του αγώνα.

"Ένα μεγάλο δώρο για εμένα σήμερα, είναι μια εκπληκτική ημέρα για την ομάδα. Το να τερματίσουμε στις θέσεις 1-2 ήταν ο σκοπός μας, δεν τα καταφέραμε, αλλά πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε", δήλωσε ο Αυστραλός ύστερα από την πολύ σπουδαί νίκη του στην Ουγγαρία.

Ο Αλόνσο με τη τη σειρά του δήλωσε: "Ήμασταν πιο αργοί και από τους δύο Red Bull όλο το Σαββατοκύριακο. Δεν ήταν έκπληξη ο αγώνας. Νιώθαμε αρκετά αργοί σήμερα, αλλά παρά τις δυσκολίες του προσπεράσματος καταφέραμε να τερματίσουμε στο βάθρο. Ήταν φανταστικό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να πιέσουμε και άλλο".

Από την πλευρά του ο Φέτελ υπογράμμισε: "Θα μπορούσα να πάρω τη νίκη. Στην επανεκκίνηση του αγώνα κοιμήθηκα, είχα βασιστεί στην ενδοεπικοινωνία, αλλά πολύ νωρίς στον αγώνα είχα πρόβλημα και δεν μπορούσα να ακούσω τίποτα. Είδα το αυτοκίνητο ασφαλείας και περίμενα οδηγίες, έτσι δεν είδα τα φώτα που έσβησαν. Ήμουν σίγουρος ότι είχαμε ακόμη έναν γύρο. Έπειτα είδα τον Μαρκ στην τελευταία στροφή και το αυτοκίνητο ασφαλείας να φεύγει. Ήταν ατυχία, ωστόσο βρέθηκα στο βάθρο".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ