FORMULA 1

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών
New Image

Από τον ευτυχισμένο Γουέμπερ έως τον νευριασμένο Μπάτον οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ο μεγάλος θριαμβευτής του αγώνα της Βαρκελώνης, Μαρκ Γουέμπερ, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για την πρώτη φετινή του νίκη λέγοντας:
"Η ομάδα ήταν φανταστική αυτήν την εβδομάδα, έχοντας το μονοθέσιο έτοιμο, δουλεύοντας πολύ τα βράδια και προσπαθώντας πολύ στο εργοστάσιο. Μετά τις κατατακτήριες δοκιμές ξέραμε ότι είχαμε μια υπέροχη θέση. Στην εκκίνηση είχα πίσω μου γρήγορα μονοθέσια, πάλεψα και έμεινα στη θέση μου. Έπειτα είχα ρυθμό και φρόντισα τα ελαστικά μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος".

Ο Φερνάντο Αλόνσο στις δηλώσεις του υπογράμμισε τον τόπο που ήρθε το αποτέλεσμα της 2ης θέσης.

"Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος, ύστερα από το σημερινό αποτέλεσμα, καθώς νιώθεις υπέροχα, κερδίζοντας δύο θέσεις, από το πουθενά, στο τελευταίο μέρος του αγώνα. Τώρα νιώθω φανταστικά", είπε ο Ισπανός πιλότος της Ferrari.

Ο Φέτελ τόνισε ότι από την αρχή δεν ήθελε να πιέσει τον Μαρκ, καθώς γνώριζε ότι δεν μπορούσε να τον περάσει

"Πολλά πήγαν στραβά σήμερα. Η αρχή ήταν καλή, δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω τον Μαρκ, δεν άξιζε τον κόπο, δεν ήθελα να ρισκάρω, καθώς η πίστα γλιστρούσε. Μετά είχα πολλά προβλήματα. Στο τέλος είχα πρόβλημα με τα φρένα μου, ήμουν τυχερός που είχα μεγαλή διαφορά από τον Σουμάχερ. Η τρίτη θέση δεν είναι άσχημη. Είναι καλό που πήραμε βαθμούς , αλλά χρειαζόμαστε δουλειά και θα συνεχίζουμε να πιέζουμε", δήλωσε ο Γερμανός της Red Bull.

Ο Μπάτον τα... έχωσε στο Σουμάχερ, καθώς τόνισε ότι αν δεν σταματούσε θα είχε επαφή με τον εφτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

"Δεν ήξερα που βρίσκονταν ο Μίκαελ, αν δεν σταματούσα θα είχαμε επαφή. Συνεπώς, δεν μου έδωσε πολύ χώρο εκεί. Δεν ήταν σωστή κίνηση. Είναι δύσκολο να προσπεράσεις σε αυτήν την πίστα», τόνισε ο Βρετανός πιλότος της McLaren, ο οποίος και συμπλήρωσε πως ο Σουμάχερ έπειτα δεν έκανε κανένα λάθος με αποτέλεσμα να μην έχει την ευκαιρία να τον προσπεράσει".

Όσο για το αποτέλεσμα ο παγκόσμιος πρωταθλητής σχολίασε:

"Η πέμπτη θέση είναι καλή, αλλά ήταν απογοητευτική, καθώς το μονοθέσιο ήταν γρήγορο εδώ".

Ο μεγάλος άτυχος της ημέρας, Λιούις Χάμιλτον, εξέφρασε την απογοήτευσή του δηλώνοντας:

"Ήταν απογοητευτικό. Είχα έναν καλό αγώνα. Ήταν ωραία που βρέθηκα μπροστά και πίεσα τις Red Bull. Η ομάδα έκανε καταπληκτική δουλειά. Δεν ξέρω τι συνέβη. Ήμουν στη γραμμή του τερματισμού. Προφανώς δεν μπορούσα να συνεχίζω την πίεση προς τον Μαρκ, ήθελα απλά να διατηρήσω το ρυθμό μου".























TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ