FORMULA 1

Μια πολύ αισιόδοξη παρέα

Μια πολύ αισιόδοξη παρέα

Χάμιλτον, Αλόνσο και Φέτελ δηλώνουν αισιόδοξοι για τον τίτλο, με τον Βρετανό να ζητά ένα θαύμα, τον Ισπανό να παίρνει... κομπιουτεράκι και να κάνει υπολογισμούς και το Γερμανό να λέει ότι δεν θα "χαλαστεί" αν δει να αποχωρεί κάποια Ferrari στο Άμπου Ντάμπι.

Μετά τον αγώνα της Βραζιλίας, ο Λιούις Χάμιλτον θα πρέπει να πάρει... κιάλια για να δει την κορυφή της κατάταξης των πιλότων, αφού ακόμα και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι χρειάζεται ένα θαύμα για να στεφθεί πρωταθλητής.

" Δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι και δεν θα είμαστε ούτε στο Άμπου Ντάμπι. Πραγματικά χρειαζόμαστε ένα θαύμα. Ωστόσο, θα συνεχίσω να πιέζω, τώρα δεν έχω τίποτα να χάσω", ήταν οι δηλώσεις του Βρετανού που τερμάτισε στην 4η θέση στη Βραζιλία πίσω από τον Αλόνσο.

Ο Αλόνσο από την πλευρά του σχολίασε: " Χρειάζομαι τη δεύτερη θέση, αν ο Γουέμπερ νικήσει, ενώ θα πρέπει να βγω μέχρι πέμπτος αν τελικά νικήσει ο Φέτελ, οπότε θα δούμε τί θα γίνει".

Από την πλευρά του ο Φέτελ παραμένει αισιόδοξος για τον τίτλο, λέγοντας χαρακτηριστικα: " Αν ήταν 26 οι πόντοι της διαφοράς θα ήταν αδύνατο, αλλά με τους 16 όλα γίνονται. Δεν εύχομαι τίποτα κακό για τον Αλόνσο, αλλά δεν θα ήμουν λυπημένος αν έβλεπα κάποια Ferrari να βγάζει καπνούς".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ