FORMULA 1

Οι μπούκις δεν "πιστεύουν" τον Τζένσον Μπάτον

Οι μπούκις δεν "πιστεύουν" τον Τζένσον Μπάτον
Μπάτον-πρωταθλητής

Μόλις το έκτο φαβορί για τον τίτλο και τη νέα σεζόν δίνεται από τα γραφεία στοιχημάτων ο Τζένσον Μπάτον

Έτσι μπορεί πλέον να μην πληρώνει τρελά μία πιθανή κατάκτηση του τίτλου από τον Άγγλο πιλότο (η απόδοση ήταν 75.00 στην αρχή της σεζόν), ωστόσο ο Μπάτον είναι μόλις το έκτο φαβορί για να κάνει το "back-to-back", με όποιον τον εμπιστευτεί τη νέα σεζόν και δικαιωθεί να παίρνει 13 φορές περισσότερα χρήματα από αυτά που έβαλε.
Φαβορί σύμφωνα με τους Άγγλους μπούκμεϊκερς είναι ο Λιούις Χάμιλτον (3.00), ακολουθούν οι Φερνάντο Αλόνσο (4.50), Κίμι Ραϊκόνεν (5.50), Σεμπάστιαν Βέτελ (7.50) και Φελίπε Μάσα (8.00), ενώ πίσω από τα μεγάλα ονόματα υπάρχουν και οι Γουέμπερ (15.00), Ρόζμπεργκ (21.00), Κούμπιτσα (34.00), Μπαρικέλο (41.00), Κοβαλάινεν (67.00), Τρούλι και Κλοκ (100.00).

Οι προβλέψεις αυτές πάντως δεν εμπόδισαν τα αγγλικά ΜΜΕ να αφιερώσουν αρκετά εγκωμιαστικά λόγια στον Μπάτον μετά την εξασφάλιση του τίτλου στο βραζιλιάνικο γκραν πρι.

"Στα 10 χρόνια της F1, ο Μπάτον έπρεπε να αντιμετωπίσει συστηματικές κριτικές αυτών που τον χαρακτήριζαν απλά έναν πλέιμποϊ, που δεν έχει το απαιτούμενο κουράγιο για να παλέψει στο σκληρό πρωτάθλημα που μπορούν να προσφέρουν οι μηχανές.

Όμως στην πίστα του Ιντερλάγκος έκανε τους κριτές του να σωπάσουν μία για πάντα, με μία σειρά από εκπληκτικά προσπεράσματα", γράφουν οι "Times", με την "Sun" από την πλευρά της να επισημαίνει:

"Είπε ότι δεν ήξερε αν αυτή θα ήταν η μέρα του τίτλου. Είπε ότι η πίεση ήταν πολύ μεγάλη και ότι ήθελε απλά να τερματίσει με το μονοθέσιό του. Και όμως, μας κορόιδεψε".








TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ