ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Οι νέες ασχολίες του Χάμιλτον: από την Off-road οδήγηση ως το μπάντζο

Ineos Automotive
Ο Σερ Τζιμ Ράντκλιφ με τον Λιούις Χάμιλτον την ημέρα της βόλτας τους με το Ineos Grenadier INEOS AUTOMOTIVE

Οι εξωαγωνιστικές ανησυχίες του Λιούις Χάμιλτον αυτή τη φορά τον οδήγησαν σε μια εκτός δρόμου οδηγική εμπειρία με το σκληροπυρηνικό Ineos Grenadier και στο στούντιο ηχογράφησης με έναν Αμερικανό αστέρα την electro-dance σκηνής να παίζει μπάντζο.

Ζώντας τη ζωή του απόλυτου superstar, ο Λιούις Χάμιλτον έχει δηλώσει ότι υπάρχουν πολλά που έχει να κάνει μετά το τέλος της καριέρας του στη Formula 1 - όπως τη σύσταση της δικής του εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών, στην οποία σκοπεύει να αφοσιωθεί πλήρως όπως δήλωσε πρόσφατα.

Όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σύντομα, συνέχισε ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, καθώς τον προσεχή χειμώνα θα ξεκνήσουν οι διαπραγματεύσεις του με τη Mercedes F1 για την πολυετή ανανέωση του συμβολαίου τους. Αυτό είναι κάτι που επιβεβαίωσε και ο διευθυντής της ομάδας, Τότο Βολφ.

Έτσι, ο Λιούις αναγκάζεται να «στριμώχνει» τις άλλες του ασχολίες μεταξύ των GP της Formula 1 - χωρίς αυτό να στερεί τίποτα από την πνευματική και σωματική του προετοιμασία, όπως επίσης υποστήριξε ο Βολφ.

Οι νέες ασχολίες του Χάμιλτον: από την Off-road οδήγηση ως το μπάντζο
INEOS AUTOMOTIVE


Βεβαίως, η αλήθεια είναι ότι η εκτός δρόμου βόλτα του Χάμιλτον έγινε για την προώθηση του νέου Ineos Grenadier, ενός εξαιρετικά ικανού εκτός δρόμου τετρακίνητου που ξεκίνησε να κατασκευάζει -σε ένα παλιό εργοστάσιο των smart στη Γαλλία- η Ineos Automotive. Η τελευταία είναι παρακλάδι της εταιρείας πετρελαιοειδών Ineos, χορηγού της Mercedes F1.

Δίπλα στον Χάμιλτον, που οδηγούσε το Grenadier, καθόταν ο ιδρυτής της εταιρείας Τζιν Ράτσλιφ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 κάλυψε μια απαιτητική off-road διαδρομή με το Grenadier, που διαθέτει δύο επιλογές κινητήρων 3.0 λίτρων -έναν βενζίνης 281 ίππων και έναν diesel 245 ίππων- από τη... BMW. Επίσης, το 4x4 έχει τρία μπλοκέ διαφορικά προερχόμενα από τη Mercedes G-Class.

Πέραν αυτού, όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, μια άλλη αναζήτηση του Λιούις έχει να κάνει με τη μουσική: ο Βρετανός φημολογείται ότι συμμετείχε στην ηχογράφηση του νέου άλμπουμ του Major Lazer, ενός μουσικού της αμερικανικής ηλεκτρονικής dance σκηνής, παίζοντας μπάντζο.

Ο καλλιτέχνης ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία με τον Λιούις παρόντα στο στούντιο της ηχογράφησης, να κρατά στα χέρια του το μπάντζο, και έγραψε: "Ποιός είναι έτοιμος να ακούσει το σόλο του Λιούις Χάμιλτον με το μπάντζο;". Η συνάντηση αυτή φέρεται να έγινε στο περιθώριο της επίσκεψης του Χάμιλτον στο Λας Βέγκας την προηγούμενη εβδομάδα, για την προώθηση του GP που θα γίνει στους δρόμους της πόλης του τζόγου το 2023.

Θυμίζουμε ότι ο Χάμιλτον από τα ξεκινήματα της καριέρας του στη Formula 1 παίζει κιθάρα για χόμπι - και μάλιστα παλιότερα είχε δεχθεί μια κιθάρα ως δώρο από τον Ντέβιντ Μπάουϊ. Επίσης, το 2018 είχε εμφανιστεί με το ψευδώνυμο XDNA στο τραγούδι Pipe της Κριστίνα Αγκιλέρα.

Μεταξύ άλλων, ο Λιούις έχει δανείσει τη φωνή του στις ταινίες κινουμένων σχεδίων Cars 2 και Cars 3 της Pixar, δουλεύει πάνω σε μια νέα ταινία της F1 μαζί με τον Μπραντ Πιτ, είναι συν-ιδιοκτήτης των Denver Broncos στο αμερικανικό ποδόσφαιρο από φέτος, αλλά λέει ότι πιο κοντά στην καρδιά του είναι η μουσική.

TAGS ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ FORMULA 1 MERCEDES F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ