FORMULA 1

Όλα ανοιχτά με Πετρόφ

Όλα ανοιχτά με Πετρόφ

Τα πολλά εκατομμύρια, αλλά και η... καλή δουλειά του Βιτάλι Πετρόφ μπορούν να κρατήσουν το Ρώσο στη Renault, σύμφωνα με τον Ερίκ Μπουγιέ.

Το αφεντικό της Renault, Ερίκ Μπουγιέ, διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Βιτάλι Πετρόφ να βρίσκεται εκτός των σχεδίων της ομάδας για την επόμενη χρονιά, παρά τα σενάρια για τη διαδοχή του Ρώσου στο μονοθέσιο της γαλλικής ομάδας.

Ήδη ονόματα όπως αυτά των Κίμι Ράικονεν, Νικ Χάιντφελντ, Καμούι Κομπαγιάσι, Χέικι Κοβαλάινεν, Άντριαν Σούτιλ και Τίμο Γκλοκ φαντάζουν ως μία από τις επιλογές της Renault, για αντικαταστάτη του Πετρόφ.

Ωστόσο, οι χορηγοί του Ρώσου πιλότοι και τα πολλά εκατομμύρια που φέρνει στην ομάδα, αποτελούν από μόνοι τους λόγοι σοβαροί για να εξασφαλίσουν στον Πετρόφ τη θέση του στη Formula 1 και του χρόνου.

Ο Μπουγιέ , φυσικά, στις δηλώσεις του φυσικά δεν κάνει λόγο για χρήματα, αλλά για τις ικανότητες του πιλότου του.

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με όσα έχει κάνει ο Βιτάλι μέχρι τώρα. Κάθε νέος πιλότος στη Formula 1 χρειάζεται χρόνο για να κάνει καταλάβει και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και αυτό είναι το δύσκολο. Αλλά ο Πετρόφ δουλεύει καλά μέχρι στιγμής, οπότε περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό. Πριν από το τέλος της χρονιάς θα ξεκινήσουμε να συζητάμε τα πλάνα μας για την επόμενη σεζόν".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ