FORMULA 1

Όλοι γελούν εκτός από τη Brawn

Όλοι γελούν εκτός από τη Brawn
Λιούις Χάμιλτον

"Καταστροφή" χαρακτήρισε την επίδοση της Brawn GP, Ρος Μπρον

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση του μονοθεσίου του. Οι αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα την πολ ποζίσιον στο Grand Prix της Σιγκαπούρης και το μπράβο του Βρετανού στους μηχανικούς του.
" Φανταστικό αποτέλεσμα. Είμαι ευτυχής και απόλυτα ευχαριστημένος από την ομάδα. Κάναμε βελτιωτικές κινήσεις πριν έρθουμε εδώ όπως όλες οι ομάδες. Δεν ξέραμε που ακριβώς θα βρισκόμασταν", υποστήριξε ο Χάμιλτον και συμπλήρωσε:

" Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα και προχωρήσαμε σε αλλαγή του σασί. Οι μηχανικοί δούλευαν όλη τη νύχτα μέσα σε αυτή την υγρασία. Έκαναν εκπληκτική δουλειά και χαίρομαι που τους έδωσα αυτή την πολ".

Πριν από λίγες ώρες ο οδηγός της McLaren Mercedes χαρακτήρισε επικίνδυνη την "πίστα" της Σιγκαπούρης, όμως με την πρωτιά στην τσέπη... μαλάκωσε και είπε ότι απολαμβάνει την οδήγηση. " Η "πίστα" έχει χαρακτήρα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ανησυχία και δουλειά στη Brawn
" Kαταστροφική" χαρακτήρισε την εμφάνιση της ομάδας του ο Ρος Μπρον στις επίσημες δοκιμές. " Υποτιμήσαμε τον ανταγωνισμό στο Q2 και χρησιμοποιήσαμε παλιό σετ ελαστικών, μετά ένα καινούργιο και το μονοθέσιο δεν πρόλαβε να αποκτήσει ισορροπία με τα νέο σετ. Ήμασταν κοντά στο να "χάσουμε" και τα δύο μονοθέσια στην Q2. Η Q3 δεν πήγε τόσο άσχημα για εμάς. Είναι μία άσχημη μέρα για το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να σκεφτούμε, να δράσουμε και να δούμε τι μπορούμε να περισώσουμε την Κυριακή (26/9)", τόνισε ο Μπρον .

Ανυπόμονος ο Φέτελ

Ο Γερμανός οδηγός της Red Bull δεν είναι σίγουρος για το αν θα καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στον αγώνα, αλλά θα τα δώσει όλα και ανυπομονεί για την εκκίνηση.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ που βρίσκεται 26 βαθμούς πίσω από τον Τζένσον Μπάτον κι ενώ απομένουν τέσσερις αγώνες για το τέλος υπογράμμισε " είναι υπέροχο (σ.σ. που βρίσκομαι στην πρώτη σειρά της εκκίνησης). Είναι σημαντικό να βρίσκεσαι μπροστά σε ένα Grand Prix που διεξάγεται σε δημόσιους δρόμους. Μας περιμένουν 61 δύσκολοι γύροι. Θα έχει ζέστη μέσα στο μονοθέσιο, έχουμε όμως τα απαραίτητα. Ανυπομονώ".

Ήρθε η ώρα της Williams;

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ ήταν αρκετά δυνατός στις δοκιμές. Θα ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος από την τρίτη θέση και ελπίζει. Πάρει δεν πάρει τη νίκη, τον διεκδικεί η Mercedes για λογαριασμό δύο ομάδων, της Brawn GP (κατά πάσα πιθανότητα) και της McLaren.

" Στο Σπα και στη Μόντσα δυσκολευτήκαμε πολύ, σαν να είχαμε διαφορετικά μονοθέσια. Αφιερώσαμε πολύ χρόνο σε αυτό το μονοθέσιο και το εξελίξαμε πολύ γρήγορα. Το απολαμβάνω αυτό το μονοθέσιο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που πραγματοποιήσαμε ένα βήμα πιο κοντά στο βάθρο. Ίσως σύντομα να διεκδικήσουμε μια νίκη". Θα είναι στη Σιγκαπούρη, ο Ρόσμπεργκ δεν το πολυπιστεύει.















TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ