FORMULA 1

''Ουδείς ανίκητος!''

''Ουδείς ανίκητος!''
Πατ Σίμοντς

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Renault παραδέχεται την υπεροχή των ''μεγάλων'' αλλά όχι και την μη αντιμετώπιση τους

Ο ιλιγγιώδης ρυθμός που είχε αποκτήσει η ομάδα του Μαρανέλο στα δοκιμαστικά σε Χέρεθ και Βαρκελώνη ήταν ικανός ώστε να στείλει προειδοποιητικό σήμα στις υπόλοιπες ομάδες για το ποιος είναι το φαβορί για τη νέα σεζόν.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Renault της εφαρμοσμένης μηχανικής Symonds ,εντούτοις, δεν προσυπογράφει σε αυτήν την θεωρία.

''Φαίνεται ότι ξεπερνούν κάθε άλλη ομάδα.'' ο Βρετανός αναγνώρισε, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα Diario AS. ''Αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο ανώτεροι όσο έδειξαν στο Μπαχρέϊν.''

Ο Σίμοντς αντέκρουσε επίσης τα σχόλια του Φερνάντο Αλόνσο σχετικά με το αν η Γαλλική ομάδα καταφέρει να κερδίσει μια θέση στο βάθρο αρχικά, υποστηρίζοντας ότι το R28 ήταν πολύ κοντά σε σχέση με τα μονοθέσια της McLaren και της BMW ενώ ήταν περιθωριακά μπροστά από Red Bull και Williams.

''Ανήκουμε στο γκρουπ των ομάδων που είναι πίσω από τη Ferrari, '' είπε ο 54χρονος Βρετανός ενώ ολοκλήρωσε βεβαιωμένα ''αλλά έως τότε μπορείτε να κάνετε μια άμεση σύγκριση με τους ανταγωνιστές, δεν μπορείτε να έχετε μια σαφή ιδέα.''









TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ