FORMULA 1

"Πάει καλά ο Κουμπίτσα, αλλά..."

"Πάει καλά ο Κουμπίτσα, αλλά..."

Ο Ερίκ Μπουγιέ συνέστησε υπομονή σχετικά με το θέμα της επιστροφής του Ρόμπερτ Κουμπίτσα. Ίσως σε 1-2 εβδομάδες να μπορεί να υπολογισθεί το διάστημα που θα χρειαστεί ώστε ο Πολωνός να μπορεί να αγωνιστεί ξανά.

Ο Ρόμπερτ Κουμπίτσα βρίσκεται σε νοσοκομείο της Ιταλίας, προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες που προήλθαν από το σοβαρό ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή

Η αποθεραπεία του Πολωνού εξελίσσεται πολύ καλά, ωστόσο, το αφεντικό της Lotus Renault, Ερίκ Μπουγιέ, τονίζει ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να εκτιμηθεί το χρονικό σημείο της επιστροφής του.

" Η υγεία του εμφανίζει μεγάλη πρόοδο και τα τραύματά του αποκαθίστανται όπως θα ονειρευόταν ο καθένας σε παρόμοια φάση", σχολίασε αρχικά ο Μπουγιέ στο "BBC Radio Five Live", ο οποίος στη συνέχεια απάντησε για το πότε θα επιστρέψει στη δράση:

" Είναι ακόμα πολύ νωρίς, ξεκίνησε την αποθεραπείας του μόλις αυτήν την εβδομάδα, ενώ οι τραυματισμοί στον αγκώνα είναι σε δύσκολο σημείο. Θα πρέπει να περιμένουμε 1-2 εβδομάδες για να έχουμε σαφή εικόνα σχετικά με το πότε θα επανακάμψει".

Σχετικά με την ψυχολογική του κατάσταση δήλωσε:

" Εξέπληξε όλους στο νοσοκομείο στην Ιταλία. Όλοι οι γιατροί ήρθαν και μου είπαν ότι έμειναν έκπληκτοι με την ψυχική του δύναμη".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ