FORMULA 1

Παγκόσμια συμφωνία μεταξύ UBS και Formula 1

Παγκόσμια συμφωνία μεταξύ UBS και Formula 1

Η χρηματοοικονομική εταιρία UBS θα αποτελεί το νέο ισχυρό συνεργάτη της Formula 1, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών για έναν χρόνο.

Η UBS, θέλοντας να αναπτύξει την επιχειρηματική της στρατηγική και στις τέσσερις ηπείρους έψαχνε ένα μέσο, ώστε να διαφημιστεί και να γίνει γίνει ευρέως γνωστή. Μέσα από το κορυφαίο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού η UBS θα έχει ισχυρή παρουσία σε βασικές αγορές που θέλει να... απλώσει να δίχτυα της.

Τα σημαντικότερα οφέλη της συμφωνίας είναι:

- 19 αγώνες σε 18 χώρες και τέσσερις ηπείρους.

- Η Formula 1 θα αναπτυχθεί στρατηγικά και θα έχει παρουσία μαζί με την UBS σε ηπείρους όπως η Ασία, η Μέση Ανατολή και η Λατινική Αμερική.

Στη συμφωνία διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι η Formula 1 έχει υψηλή τηλεθέαση με 520.000.000 ανθρώπους σε 187 χώρες να την παρακολουθούν το 2009.

" Η UBS έψαχνε για μια παγκόσμια χορηγία, η οποία θα προσελκύει τους πελάτες μας και θα προωθεί την επωνυμία μας σε όλο τον κόσμο.

Η νέα συνεργασία με ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα αποτελεί κλειδί για το λανσάρισμα των δραστηριοτήτων μας. Η διεθνής ακτινοβολία της F1 συμπληρώνει πολλές από τις δραστηριότητες που υποστηρίζουμε", δήλωσε ο γενικός διευθυντής της UBS, Όσβαλντ Γκρούμπελ
".

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν με τη σειρά του συμπλήρωσε:

" Η UBS είναι μία παγκόσμια εταιρία, όπου η ομαδικότητα και η υψηλού επιπέδου δουλειά προσφέρουν την επιτυχία των πελατών της. Αυτές οι αξίες συμπληρώνουν τη Formula 1 και είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τη USB στο σπορ".

Η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας θα πραγματοποιηθεί στο Grand Prix της Σιγκαπούρης στις (25 - 26 Σεπτεμβρίου).

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ