FORMULA 1

Παραμένουν Μάσα και Μπότας

Παραμένουν Μάσα και Μπότας

Στη Williams θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και το 2015 ο Φελίπε Μάσα και ο Βάλτερι Μπότας. Ίσως του χρόνου η βρετανική ομάδα διεκδικήσει ένα από τα μεγάλα ονόματα.

Η Williams ενεργοποίησε την οψιόν στο συμβόλαιο του Βάλτερι Μπότας και κράτησε τον Φινλανδό οδηγό στο Γκρόουβ και το 2015.

Το άλλο μονοθέσιο θα συνεχίσει να οδηγεί ο Φελίπε Μάσα, ο οποίος είχε συμβόλαιο. Η τυπική ανακοίνωση έγινε στο περιθώριο του ιταλικού Grand Prix και σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η ομάδα.

Φέτος η ιστορική βρετανική ομάδα είναι ξανά δυνατή μετά την κακή περσινή σεζόν (σ.σ. μόλις πέντε βαθμοί). Βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος των κατασκευαστών.

" Αποτελεί χαρά η συνεργασία με τον Φελίπε, συνδυάζει τον "ωμό ρυθμό" με μπόλικη πείρα. Γνωρίζουμε εδώ και αρκετά χρόνια πως ο Βάλτερι είναι ένα ξεχωριστό ταλέντο και με την FW36 του έχουμε δώσει ένα αυτοκίνητο που μας επιτρέπει να δείξει τις ικανότητες του", τόνισε ο σερ Φρανκ Γουίλιαμς.

Το όνομα του Μπότας είχε ακουστεί για τη McLaren το 2015, ενώ έχει γίνει αναφορά του ονόματος του Φερνάντο Αλόνσο και του Τζένσον Μπάτον για τη Williams. Ίσως το 2015 η Williams "χτυπήσει" έναν από τους διαθέσιμους αστέρες στην αγορά.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ