FORMULA 1

Παρουσιάστηκε η... πιο ασημί McLaren MP4-28

Παρουσιάστηκε η... πιο ασημί McLaren MP4-28

Το νέο της μονοθέσιο, τη McLaren MP4-28, παρουσίασε στη βάση της, στο Γουόκινγκ, η βρετανική ομάδα, που γιορτάζει φέτος 50 χρόνια ζωής. Το "παρών" έδωσαν οι οδηγοί της McLaren, Τζένσον Μπάτον και Σέρχιο Πέρες. (photos)

Το μονοθέσιο που φιλοδοξούν να τους οδηγήσει στον παγκόσμιο τίτλο παρουσίασαν οι Τζένσον Μπάτον και Σέρχιο Πέρες, οι οποίοι τράβηξαν το σεντόνι και αποκάλυψαν τη νέα McLaren MP4-28, η οποία είναι ακόμα ασημί από πέρυσι.

" Στοχεύω στην κατάκτηση του τίτλου φέτος, δεν μπορώ να έχω άλλο στόχο. Έχω δουλέψει πολύ αυτό το χειμώνα", είπε ο Πέρες, ο οποίος αντικατέστησε τον Λιούις Χάμιλτον.

Παρουσιάστηκε η... πιο ασημί McLaren MP4-28

" Αυτή θα είναι η τέταρτη χρονιά μου στη McLaren και φέτος γνωρίζω καλύτερα από ποτέ τις δυνατότητες και τα δυνατά σημεία της ομάδας. Νομίζω ότι έχουμε μια πολύ καλή βάση για τη νέα χρονιά. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά αυτούς τους μήνες ώστε να πάμε στον πρώτο αγώνα με απόλυτη αξιοπιστία. Νομίζω ότι έχουμε μάθει πολλά από πέρυσι και έχουμε βελτιωθεί, αυτό σίγουρα θα μας βοηθήσει να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Θεωρώ ότι το φετινό μονοθέσιο είναι το καλύτερο που έχουμε φτιάξει και ανυπομονώ να βρεθώ πίσω από το τιμόνι", τόνισε από την πλευρά του ο Μπάτον.

Παρουσιάστηκε η... πιο ασημί McLaren MP4-28

Η νέα MP4-28 θα κάνει το ντεμπούτο της στην πίστα της Χερέθ την προσεχή Τρίτη (05/02), με τον Τζένσον Μπάτον να κάθεται πίσω από το τιμόνι, στην πρώτη ημέρα δοκιμών του νέου μονοθεσίου.

Παρουσιάστηκε η... πιο ασημί McLaren MP4-28

Άλλωστε, το πρώτο Grand Prix της χρονιάς είναι προγραμματισμένο για τις 17 Μαρτίου στη Μελβούρνη, στην πίστα Albert Park, όπου πέρυσι ο Βρετανός πιλότος είχε δει πρώτος την καρό σημαία. Επομένως, θα έχει μπροστά του περίπου 40 ημέρες για να δοκιμάσει με τον ομόσταυλό του το νέο... όπλο της McLaren.

(L to R): Jenson Button (GBR) McLaren with team mate Sergio Perez (MEX) McLaren.
31.01.2013. McLaren MP4-28 Launch, McLaren Technology Centre, Woking, England.
- www.xpbimages.com, EMail: requests@xpbimages.com - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Moy / XPB Images
(L to R): Jenson Button (GBR) McLaren with team mate Sergio Perez (MEX) McLaren. 31.01.2013. McLaren MP4-28 Launch, McLaren Technology Centre, Woking, England. - www.xpbimages.com, EMail: [email protected] - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Moy / XPB Images XPBCC
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ