FORMULA 1

Πέρες: "H Ferrari με ήθελε το 2014"

Πέρες: "H Ferrari με ήθελε το 2014"

Ο Σέρχιο Πέρες αναφέρθηκε ξανά στη Ferrari, ενώ αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο γιόρτασε τη μεταγραφή του στη McLaren.

Η Ferrari έκρινε πως ο Σέρχιο Πέρες δεν ήταν έτοιμος για να οδηγήσει σε μια μεγάλη ομάδα, η McLaren πήρε το ρίσκο και έδωσε στον Μεξικανό οδηγό το μονοθέσιο του Λιούις Χάμιλτον το 2013, μετά τη φυγή του τελευταίου με προορισμό τη Mercedes.

Μολονότι η McLaren δεν είναι σίγουρη για το αν ο Πέρες θα καταφέρει να σταθεί και να σταθεροποιηθεί σε υψηλό επίπεδο, ο Μεξικανός οδηγός της Sauber περιμένει να έρθει η επόμενη σεζόν.

Ωστόσο ο δημοσιογράφος της ισπανικής εφημερίδας "El Mundo" δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για τη Ferrari. Ο Πέρες δεν είπε για το αν τον ήθελε ή όχι ο Φερνάντο Αλόνσο δίπλα του και περιορίστηκε να πει πως " η Ferrari με ήθελε για το 2014".

Ο Πέρες συναντήθηκε με τον Στέφανο Ντομενικάλι στο Μαρανέλο μετά το Grand Prix της Μόντσα και αποκάλυψε " πραγματικά ενδιαφέρονταν για μένα, αλλά τώρα πια δεν μπορούμε να συνεργαστουμε. Ο ύτε και εγώ θα με ήθελα στην ομάδα μου".

Ο 22χρονος οδηγός πανηγύρισε τη μεταγραφή του στη McLaren " χοροπηδώντας στο κρεβάτι μου, ενώ ήπιαμε τεκίλα με τους φίλους μου".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ