FORMULA 1

Πέρες: "Θα μείνω στη Sauber"

Πέρες: "Θα μείνω στη Sauber"

Ο Σέρχιο Πέρες δεν δίνει βάση στις φήμες που τον θέλουν στη Ferrari. Πάντως ο Άντριαν Σούτιλ εποφθαλμιά τη θέση του Μεξικανού στη Sauber.

Ασφυκτική πίεση στη Ferrari ασκεί ο ιταλικός Τύπος σχετικά με την αποδέσμευση του Φελίπε Μάσα και την αντικατάσταση του από τον Σέρχιο Πέρες.

Ο Μεξικανός οδηγός, το πρόσωπο των ημερών μετά τη δεύτερη θέση του στη Σεπάνγκ, αρνείται να μιλήσει δημόσια για τη Ferrari και χαρακτηρίζει την υπόθεση απλά ως "φήμες".

Το μέλλον του, όσο διαρκέσει το 2012, βρίσκεται στη Sauber. O Πέρες δεν αποκάλυψε το περιεχόμενο της συζήτησης του με τον επικεφαλής της Scuderia, Στέφανο Ντομενικάλι στο βάθρο των νικητών.

" Απλά του έδωσα συγχαρητήρια", σχολίασε ο Πέρες και πρόσθεσε πως σκέφτεται μόνο τη Sauber και όχι τη Ferrari.

" Είμαι πλήρως αφοσιωμένος στην ομάδα μου, στη Sauber. Είναι μόλις ο δεύτερος αγώνας της σεζόν και έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε γιατί είμαστε μια μικρή ομάδα. (Σχετικά με τη Ferrari) είναι μόνο φήμες, αλλά εγώ θα μείνω στη Ferrari όλη τη σεζόν".

Σε πιθανή μετακίνηση του στη Ferrari θα αδειάσει η θέση του. Ο πρώτος που εκδήλωσε ενδιαφέρον να τη... γεμίσει ήταν ο Άντριαν Σούτιλ.

Ο Γερμανός πρώην οδηγός της Force India που ενεπλάκη σε δικαστική διαμάχη με τον διοικητικό παράγοντα της Lotus, Έρικ Λουξ και έμεινε εκτός F1 έκανε δηλώσεις σε γερμανική εφημερίδα σχετικά με τη Sauber.

" Πάντοτε είχα καλή άποψη για τη Sauber και φέτος κάνουν σπουδαία δουλειά. Είναι μια από τις δυνατότερες ιδιωτικές ομάδες. Σίγουρα θα αποτελούσε καλή επιλογή. Διατηρούμαι σε καλή κατάσταση και έχω κίνητρο (να επιστρέψω). Ανυπομονώ να έρθει μια καινούργια πρόκληση μετά τα υπέροχα χρόνια που πέρασα στη Force India. Είμαι έτοιμος. Κάθε στιγμή".

Όσο για τον Μάσα; Ο βραζιλιάνικος Τύπος εκτιμά πως δεν αξίζει να αντικατασταθεί από τη Ferrari, γράφτηκε πως λόγω των περιορισμένων δοκιμών, η Scuderia τον χρησιμοποιεί ως οδηγό δοκιμών κατά τη διάρκεια του αγώνα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ