FORMULA 1

Περίμενε τίτλο ο Σουμάχερ

Περίμενε τίτλο ο Σουμάχερ

Ο Μίκαελ Σουμάχερ τόνισε πως περίμενε πως με τη Mercedes θα χρειαζόταν περίπου δύο χρόνια για να διεκδικήσει έναν όγδοο τίτλο στο πρωτάθλημα των οδηγών.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Μίκαελ Σουμάχερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο RTL. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής εξήγησε πως περίμενε να εξελιχθεί η συνεργασία του με τη Mercedes.

Ο Γερμανός οδηγός περίμενε νίκες και (ίσως) τίτλους και το μόνο που κατάφερε ήταν ένα βάθρο στη Βαλένθια τη φετινή σεζόν.

" Σκέφτηκα πως δύο χρόνια ήταν αρκετός χρόνος για να πάρω τον τίτλο. Ήταν μια ομάδα που μόλις είχε κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα (ως Brawn GP) και πλέον είχε ένα μεγάλο όνομα στο πλευρό της όπως η Mercedes. Σκέφτηκα, πως αν προσθέταμε δύο και δύο μαζί, θα φτάναμε εκεί που θέλαμε στο τέλος. Αλλά δεν τα καταφέραμε", τόνισε ο Σουμάχερ που αποχωρεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν.

Μετά από το ατύχημα στη Σιγκαπούρη πρόσθεσε στην ίδια συνέντευξη πως " στη συνέντευξη Τύπου της Σουζούκα ήθελα να έρθω με ένα μπαστούνι ως απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις για το αν χρειαζόμουν γυαλιά, δεν έβλεπα τη νύχτα κτλ".

Έχει μπροστά του τέσσερις αγώνες για να διεκδικήσει ίσως τη νίκη στη δεύτερη καριέρα του και φυσικά το μεγάλο φινάλε στη Βραζιλία.

"Θα είναι ένας ξεχωριστός αγώνας αν όλα πάνε όπως τα θέλω", κατέληξε. Προς το παρόν βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ