FORMULA 1

Πολ ποζίσιον ξανά για Αλόνσο

Πολ ποζίσιον ξανά για Αλόνσο

Σε αντίξοες συνθήκες ο Φερνάντο Αλόνσο εξασφάλισε την πρώτη θέση στην εκκίνηση στο γερμανικό Grand Prix μπροστά από τον εξαγριωμένο με τον Μαρκ Γουέμπερ, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Στη "λίμνη" του Χόκενχαϊμ ο Φερνάντο Αλόνσο... κολύμπησε καλύτερα στο τελευταίο σκέλος και εξασφάλισε την πολ ποζίσιον για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα με χρόνο 1:40.621.

Στην εκκίνηση του γερμανικού Grand Prix θα έχει δίπλα του τον Σεμπάστιαν Φέτελ (Red Bull), ενώ τον τρίτο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο νικητής του Σίλβερστοουν, Μαρκ Γουέμπερ.

Ωστόσο ο Αυστραλός έχει τιμωρηθεί με ποινή πέντε θέσεων στην εκκίνηση. Στον τελευταίο γρήγορο γύρο του ο Φέτελ ακούστηκε στο team radio να αναρωτιέται θυμωμένος " για ποιο λόγο δεν με αφήνει ο Μαρκ να περάσω;", εννοώντας πως κινούνταν γρηγορότερα από τον τιμέιτ του. Ο Γουέμπερ έδωσε εξηγήσεις στον Φέτελ στο parc ferme.

Στη δεύτερη σειρά θα δούμε τον Μίκαελ Σουμάχερ (Mercedes) μπροστά από τον Γερμανό Νίκο Χούλκενμπεργκ (Force India). Ο Παστόρ Μαλντονάντο Williams) μπήκε ανάμεσα στο δίδυμο της ΜcLaren, τον Τζένσον Μπάτον και τον Λιούις Χάμιλτον

Ο Γουέμπερ θα εκκινήσει δίπλα στον Χάμιλτον στην όγδοη θέση με τον Πολ ντι Ρέστα (Force India) και τον Κίμι Ράικονεν (Lotus) να κλείνουν την πρώτη δεκάδα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ