FORMULA 1

"Ποτέ μαζί Αλόνσο και Φέτελ"

"Ποτέ μαζί Αλόνσο και Φέτελ"

Ο Στέφανο Ντομενικάλι απέκλεισε οριστικά την πιθανότητα κοινής συνύπαρξης των Φερνάντο Αλόνσο και Σεμπάστιαν Φέτελ στη Ferrari στο μέλλον.

Το κεφάλι του ήσυχο θέλει να έχει ο Στέφανο Ντομενικάλι, αυτός και οι υπόλοιποι στη Ferrari, αποκλείοντας την πιθανότητα να συνυπάρξουν μαζί στη Scuderia ο Φερνάντο Αλόνσο με τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το "αφεντικό" της Ferrari αναφέρθηκε και στην εκστρατεία των "κόκκινων" προκειμένου να βρουν θέση στον Ζουλ Μπανσί.

Αναφερόμενος στη "ντριμ τιμ" ο Ντομενικάλι υποστήριξε "αυτές οι συνεργασίες μπορούν να γίνουν αν είναι καλά οργανωμένες και πάνε τα πράγματα καλά. Πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση της ομάδας και το να έχουμε πολλά Νο1, αυτό μπορεί να είναι περισσότερο αρνητικό από θετικό".

Ο Ντομενικάλι επιβεβαίωσε πως η Ferrari προσπαθεί να βρει μια θέση στη Φόρμουλα 1 στον Ζουλ Μπιανσί, με τις φήμες να οργιάζουν σχετικά με τη Force India.

"Αναζητούμε λύσεις για εκείνον. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε να προχωρήσει και να δείξει την αξία του στη Φόρμουλα 1, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ