FORMULA 1

"Προεδρική"... προειδοποίηση στον Μάσα

30.10.2009 Abu Dhabi, United Arab Emirates, 
Felipe Massa (BRA), Scuderia Ferrari and Luca di Montezemolo (ITA), Scuderia Ferrari, FIAT Chairman and President of Ferrari - Formula 1 World Championship, Rd 17, Abu Dhabi Grand Prix, Friday Practice - www.xpb.cc, EMail: info@xpb.cc - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Photo4 / xpb.cc - LEGAL NOTICE: THIS PICTURE IS NOT FOR ITALY
30.10.2009 Abu Dhabi, United Arab Emirates, Felipe Massa (BRA), Scuderia Ferrari and Luca di Montezemolo (ITA), Scuderia Ferrari, FIAT Chairman and President of Ferrari - Formula 1 World Championship, Rd 17, Abu Dhabi Grand Prix, Friday Practice - www.xpb.cc, EMail: [email protected] - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Photo4 / xpb.cc - LEGAL NOTICE: THIS PICTURE IS NOT FOR ITALY XPBCC

Ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο τόνισε ότι ο Φελίπε Μάσα πρέπει να κάνει μια καλή σεζόν το 2012 για να έχει μέλλον στην ιταλική ομάδα.

Τον Φελίπε Μάσα τον αγαπούν όλοι στη Ferrari, ωστόσο δεν παύει να είναι απελπιστικά αργός εν συγκρίσει με τον Φερνάντο Αλόνσο.

Να που φτάσαμε στο σημείο ο Βραζιλιάνος να χρειάζεται να αποδείξει στα αφεντικά του ότι δεν έχει... μαλακώσει μετά το σοβαρό ατύχημα στην Ουγγαρία και μπορεί να είναι ανταγωνιστικός.

Ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο ζητάει πράξεις από τον Παουλίστα το 2012. Σε διαφορετική περίπτωση ο Μάσα θα ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τους "κόκκινους", όπως άφησε να εννοηθεί το "αφεντικό" της εταιρείας.

"Έχουμε συμβόλαιο με τον Φερνάντο (Αλόνσο) μέχρι το 2016 και είναι ο καλύτερος οδηγός στον κόσμο", υποστήριξε προτού έρθει η κουβέντα στον Μάσα.

" Το συμβόλαιο του Μάσα θα βρίσκεται σε ισχύ ολόκληρη την επόμενη σεζόν. Βρίσκεται μαζί μας εδώ και αρκετά χρόνια και ακόμα κι αν δεν είχε καλή χρονιά ή αρκετή τύχη, δεν μπορούσε να αμφισβητήσουμε τις ικανότητες ενός οδηγού που κέρδιζε τον τίτλο πριν από τρία χρόνια και ήταν πάντα γρήγορος και ανταγωνιστικός", εξήγησε ο Μοντετζέμελο.

Τα λόγια που είπε στη συνέχεια, έρχονται για να σκοτεινιάσουν το πρόσωπο του Μάσα: "Α ς ελπίσουμε ότι μπορεί να τελειώσει τη σεζόν με ένα καλό αποτέλεσμα στη Βραζιλία. Περιμένουμε σπουδαία πράγματα από αυτόν το 2012 και μετά θα αποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε. Ας πούμε ότι πρέπει να αποδείξει τον εαυτό του την επόμενη σεζόν".

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ακόμα κι αν το κάνει ο Μάσα, οι μέρες του στη Ferrari είναι τελειωμένες.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ