FORMULA 1

Προσέλαβε τον Σούτιλ η Williams

Προσέλαβε τον Σούτιλ η Williams

Ο Άντριαν Σούτιλ επιστρέφει στη Φόρμουλα 1 ως τρίτος οδηγός της Williams. Η βρετανική ομάδα δεν είχε οδηγό να αντικαταστήσει τον Βάλτερι Μπότας στην Αυστραλία.

Ο Βάλτερι Μπότας πήρε το "πράσινο φως" από τους γιατρούς και θα αγωνιστεί στο Grand Prix της Μαλαισίας. Ο Φινλανδός οδηγός της Williams έμεινε εκτός αγώνα στη Μελβούρνη εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση.

Στο Άλμπερτ Παρκ η βρετανική ομάδα παρατάχθηκε μόλις με έναν οδηγό, τον Φελίπε Μάσα, αφού η Σούζι Βολφ έχει οδηγήσει μόνο σε περιόδους ελεύθερων δοκιμών.

Στη Williams πήραν τα μέτρα τους ώστε να μην επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό και προσέλαβαν τον Γερμανό Άντριαν Σούτιλ στη θέση του αναπληρωματικού οδηγού.

Οδηγός της Sauber μέχρι το 2014 ο Γερμανός μετράει 128 συμμετοχές στη Φόρμουλα 1. " Η μάχη για μια από τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών θα είναι μεγάλη αυτή τη σεζόν, επομένως επιλέξαμε έναν οδηγό με πείρα από τους τελευταίους αγώνες και είμαστε σίγουροι πως αν καταστεί ανάγκη, θα οδηγήσει την FW37 και θα βοηθήσει στην προσπάθεια μας το 2015", δήλωσε ο σερ Φρανκ Γουίλιαμς.

Ο Σούτιλ βρίσκεται στη Σεπάνγκ και τις επόμενες εβδομάδες θα δουλέψει στον προσομοιωτή για να μάθει την FW37. Ευχαρίστησε τον Φρανκ Γουίλιαμς που του έκανε την τιμή και του έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί σε μια ιστορική ομάδα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ