FORMULA 1

Προστ: "Ο Φέτελ θα με ξεπεράσει"

Προστ: "Ο Φέτελ θα με ξεπεράσει"

Ο κάτοχος τεσσάρων παγκόσμιων τίτλων, Αλέν Προστ υποστήριξε ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ μπορεί να κατακτήσει περισσότερους τίτλους από τον ίδιο. Μίλησε θετικά για την επάνοδο του Μίκαελ Σουμάχερ στους αγώνες.

Ο Αλέν Προστ υποστήριξε ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ μπορεί να τον ξεπεράσει σε κατακτήσεις τίτλων και να γίνει ο δεύτερος πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία της Φόρμουλα 1.

" Ναι, νομίζω ότι μπορεί. Είναι ξεχωριστός", ήταν η λακωνική απάντηση του "καθηγητή" που βέβαια χρειάστηκε 12 χρόνια για να κερδίσει τέσσερις τίτλους.

Με τη σοφία των 55 χρόνων του ο Προστ πρόσθεσε ότι η κατάκτηση του τίτλου θα... ηρεμήσει τον Φέτελ. "Θ α δει τα πράγματα διαφορετικά και θα είναι πιο ήσυχος ορισμένες φορές. Θα κερδίσει περισσότερους βαθμούς. Νομίζω ότι είναι δυνατότερος τώρα", είπε χαρακτηριστικά.

Ο Προστ δεν δίστασε να σχολιάσει και την όχι και τόσο εντυπωσιακή επανεμφάνιση του Μίκαελ Σουμάχερ στους αγώνες. Ο Γάλλος δεν... καταδίκασε τη φόρμα του Γερμανού πολυπρωταθλητή, ίσως γιατί γνωρίζει καλά και ο ίδιος πόσο δύσκολο είναι να επανέλθει ένας οδηγός μετά από αποχή τριών χρόνων (σ.σ. ο ίδιος είχε μείνει εκτός το 1992 για να αποχωρήσει παγκόσμιος πρωταθλητής το 1993).

" Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο, γιατί γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι όταν έχεις σταματήσει τους αγώνες για τρία χρόνια. Ό,τι έκανε ήταν πολύ καλό, σχεδόν ξεχωριστό. Ο στόχος να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής άμα την επιστροφή του, ήταν σχεδόν αδύνατος γιατί η ομάδα και το μονοθέσιο δεν βρίσκονταν στο ίδιο επίπεδο με τη Red Bull ή τη Ferrari".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ