FORMULA 1

Πρωτιά για την "πεινασμένη Χάιντι"

Πρωτιά για την "πεινασμένη Χάιντι"

Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ πραγματοποίησε τον ταχύτερο χρόνο στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix της Μελβούρνης.

Η σεζόν ξεκίνησε στη ζεστή και φιλόξενη Αυστραλία με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να απολαμβάνει την κορυφή στο τέλος της πρώτης περιόδου ελεύθερων δοκιμών στο Άλμπερτ Παρκ.

Ο τρις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πραγματοποίησε τον ταχύτερο χρόνο με 1:27.211 με την RB9 την οποία έχει ονομάσει "πεινασμένη Χάιντι", με τον Φελίπε Μάσα να σημειώνει 1:27.289. Ο Βραζιλιάνος οδηγός της Ferrari είχε μια άτυχη στιγμή στην προσπάθεια του να κινηθεί ταχύτερα.

Ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν τρίτος, τρία δέκατα πίσω, αλλά μπροστά από τον Λιούις Χάμιλτον που έφερε τη Mercedes στην 4η θέση στον πρώτο αγώνα του με την ομάδα.

Ο Μαρκ Γουέμπερ (Red Bull), ο Κίμι Ράικονεν (Lotus), ο Νίκο Ρόσμπεργκ (Mercedes) ακολούθησαν με τον Άντριαν Σούτιλ (Force India) να κάνει την έκπληξη στον πρώτο αγώνα του μετά από αποχή μιας σεζόν.

Μόλις στην 9η θέση η πρώτη McLaren με τον περσινό νικητή Τζένσον Μπάτον και 11ος ο Σέρχιο Πέρες. Πρώτος οδηγός που βγήκε στην πίστα ήταν ο Αυστραλός Ντάνιελ Ρικιάρντο της Toro Rosso, ενώ την πρωτιά ανάμεσα στους πέντε ρούκις πήρε ο Βάλτερι Μπότας (Williams) με τον 15ο καλύτερο χρόνο.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ