FORMULA 1

Πρώτο 1-2 για τη Red Bull

Πρώτο 1-2 για τη Red Bull

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ και ο Μαρκ Γουέμπερ σημείωσαν τους ταχύτερους χρόνους στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών. Προβλήματα για τη McLaren.

Ήσυχο ύπνο θα κάνουν απόψε οι άνθρωποι της Red Bull. Μετά την πρωτιά του Σεμπαστιάν Φέτελ το πρωί, η κυριαρχία των "ταύρων" συνεχίστηκε στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών με τον Φέτελ να σημειώνει και πάλι τον ταχύτερο χρόνο, ακολουθούμενος από τον Μαρκ Γουέμπερ.

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ έφερε τη Mercedes στην τρίτη θέση, όμως σταμάτησε λίγο πριν το τέλος της περιόδου μετά από πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο κιβώτιο της Mercedes.

Λίγο νωρίτερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Mercedes είχε επικίνδυνη έξοδο με το μονοθέσιο του να σταματάει την πορεία του πριν χτυπήσει στις μπαριέρες. Ο Χάμιλτον αρκέστηκε στην έβδομη θέση.

Την τέταρτη και την πέμπτη θέση απασχολούν ο Κίμι Ράικονεν και ο Ρομαίν Γκροζάν της Lotus με τη Ferrari να πέφτει με τους Φερνάντο Αλόνσο (5ο) και Φελίπε Μάσα (8ο).

Γρήγορος και πάλι ο Άντριαν Σούτιλ (Force India), ο οποίος επέστρεψε στη Φόρμουλα 1 και στην ομάδα μαζί με το βασικό χορηγό του (δηλαδή χρήματα) και ήταν ένατος.

Ο Μάρτιν Γουίτμαρς παραδέχθηκε πως στη McLaren "υποφέρουμε και επίσημα" με τον Τζένσον Μπάτον να είναι 11ος και τον Σέρχιο Πέρες στην 13η θέση.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ