FORMULA 1

Πρόβλημα με Σουμάχερ

Πρόβλημα με Σουμάχερ

Γερμανικό δημοσίευμα γράφει για την προσπάθεια των γιατρών να βγάλουν από τον Μίκαελ Σουμάχερ από το κώμα στο οποίο βρίσκεται από τις 29 Δεκεμβρίου.

Η τελευταία επίσημη ενημέρωση από την οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ σχετικά με την εξέλιξη της προσπάθειας των γιατρών να τον βγάλουν από την καταστολή ανέφερε πως δεν είχε επιτευχθεί. Η ανακοίνωση ήρθε στις 13 Φεβρουαρίου.

Δέκα μέρες μετά το γερμανικό περιοδικό Focus γράφει πως η διαδικασία αφύπνισης από το κώμα δεν βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής παραμένει σε κώμα από τις 29 Δεκεμβρίου, από την ημέρα που υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι μετά από ατύχημα κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Στις 30 Ιανουαρίου οι γιατροί που τον παρακολουθούν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ανακοίνωσαν πως έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία αφύπνισης. Διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει πολλούς μήνες.

Εν τω μεταξύ οι δηλώσεις που έκανε την περασμένη Πέμπτη (20/2) ο Φελίπε Μάσα στο Μπαχρέιν μετά την επίσκεψη του στο θάλαμο που νοσηλεύεται ο πρώην τιμέιτ του στη Ferrari, μεταφέρονται διαφορετικά στον Τύπο. Μέχρι πως ο Σουμάχερ ανοιγόκλεισε το στόμα του γράφτηκε στο βρετανικό Τύπο, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του Βραζιλιάνου οδηγού.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ