FORMULA 1

Ράικονεν: "Έχω δύο προτάσεις για το 2014"

Ράικονεν: "Έχω δύο προτάσεις για το 2014"

Ο Κίμι Ράικονεν ομολόγησε πως έχει δύο προσφορές από ομάδες για το 2014. Η μια είναι βέβαια από τη Lotus και η ταυτότητα της δεύτερης... αναζητείται.

Ο Κίμι Ράικονεν είναι ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής του.... μεταγραφικού παζαριού. Ο Φινλανδός οδηγός της Lotus πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και φέτος και ήδη βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ένα 24ωρο μετά τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ζεράρ Λόπες, κυκλοφόρησε στην Ιταλία το θρυλικό εβδομαδιαίο περιοδικό "Autosprint", το οποίο φιλοξενεί συνέντευξη του Ράικονεν.

"Προς το παρόν έχω συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά. Ωστόσο δεν έχουμε μιλήσει διεξοδικά, απλά μιλήσαμε λίγο για ορισμένα θέματα. Θα πάρω την απόφαση μου την κατάλληλη στιγμή", υποστήριξε ο Ράικονεν.

Όταν ρωτηθηκε για τις επιλογές του, είπε πως έχει δύο: "Εξαρτάται. Θα έλεγα πως έχω δύο, όμως στη Φόρμουλα 1 δεν μπορείς να γνωρίζεις ακριβώς τι γίνεται". Η μια προσφορά είναι δεδομένο πως είναι από τη Lotus και η δεύτερη ενδεχομένως από τη Red Bull.

Όσο για τα μελλοντικά σχέδια του ο Ράικονεν υποστήριξε " δεν έχω κάνει σχέδια, ποτέ δεν κάνω. Αν αύριο συνειδητοποήσω πως δεν απολαμβάνω αυτό που κάνω, θα σταματήσω αμέσως. Γνωρίζω πως έρχεται μια περίοδος στη ζωή σου που θέλεις να κάνει κάτι διαφορετικό, γιατί στη Φόρμουλα 1 πρέπει να αφιερώσεις όλο το χρόνο σου και δεν έχεις χρόνο για να ξεκουραστείς. Κάποια μέρα θέλω να σταματήσω να ταξιδεύεω και να κάνω φυσιολογικά πράγματα. Προς το παρόν ευχαριστιέμαι αυτό που κάνω".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ