FORMULA 1

Ρόσμπεργκ: "Ο Σουμάχερ δεν είναι μπάσταρδος"

Ρόσμπεργκ: "Ο Σουμάχερ δεν είναι μπάσταρδος"

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ διέλυσε το μύθο για τη συμβίωση με τον Μίκαελ Σουμάχερ και τη Ferrari. Ποιος και γιατί χαρακτήρισε "κλέφτη" τον "Σούμι".

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το 2012 θα έχει στα χέρια του ένα μονοθέσιο ικανό να διεκδικεί νίκες. " Αποφάσισα να μείνω στη Mercedes, γιατί είμαι σίγουρος ότι η κατάσταση θα αλλάξει", σχολίασε ο Γερμανός οδηγός σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Το όνομα του Ρόσμπεργκ πέφτει συχνά στο τραπέζι στην ίδια... πρόταση με τη Ferrari, ωστόσο ο γιος του Κέκε Ρόσμπεργκ δεν πέφτει στην παγίδα.

" Σχεδόν όλοι οι φίλου μου είναι Ιταλοί, υποστηρίζουν τη Ferrari και με ρωτούν πότε θα οδηγήσω το κόκκινο μονοθέσιο. Δεν πέφτω στην παγίδα, γιατί είμαι Γερμανός και το να συνεχίσω να οδηγώ για τη Mercedes είναι το καλύτερο πράγμα. Μου λείπει ένα αυτοκίνητο για νίκες, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το έχω το 2012. Δεν μπορώ να περιμένω!", πρόσθεσε ο 26χρονος οδηγός και φυσικά ρωτήθηκε και για τον τιμέιτ του, Μίκαελ Σουμάχερ τον οποίο νίκησε κατά κράτος.

Ο Σουμάχερ έχει τη φήμη του... δύσκολου και το γεγονός ότι μπορεί να συννενοείται με τα μάτια με τον Ρος Μπρον, σίγουρα δεν κάνει ευκολότερη τη ζωή του Ρόσμπεργκ.

" Δεν θα τον χαρακτήριζες μπάσταρδο. Όταν του κάνω μια ερώτηση, ποτέ δεν μου λέει ψέματα. Μπορείς να δουλέψεις μαζί του. Αυτή ήταν καλή έκπληξη μετά από τις τόσες φήμες που είχα ακούσει για αυτόν", είπε και συνέχισε:

" Εντός πίστας είχα τις ίδιες ευκαιρίες που είχε και εκείνος. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, γιατί περίμενα χειρότερα, αφού ο Μπρον και ο Μίκαελ δουλεύουν μαζί μια ολόκληρη ζωή".

Πάντως ο Γιος Φερστάπεν, τιμέιτ του Σουμάχερ στη Benetton Renault, κατηγόρησε τον Γερμανό ότι χρησιμοποιούσε ηλεκτρονικά βοηθήματα όταν κέρδισε τον πρώτο τίτλο του το 1994. " Δεν είχαμε το ίδιο μονοθέσιο και όταν ρώτησα τον Φλάβιο Μπριατόρε, δεν το αρνήθηκε", δήλωσε ο παλαίμαχος Ολλανδός οδηγός.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ