FORMULA 1

"Rush" στις αίθουσες το 2013

"Rush" στις αίθουσες το 2013

Η ταινία που αναφέρεται στη "μάχη" του αείμνηστου Τζέιμς Χαντ με τον Νίκι Λάουντα για την κατάκτηση του τίτλου το 1976 θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2013 (φωτογραφίες & βίντεο).

Tόσα χρόνια έκαναν υπομονή οι φίλοι της Φόρμουλα 1 για μια κινηματογραφική ταινία με θέμα το αγαπημένο τους σπορ, δεν χάθηκε να περιμένουν ένα χρόνο ακόμη (σ.σ. το Senna είναι ντοκυμαντέρ όχι ταινία).

Η πρεμιέρα της ταινίας "Rush" θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2013, όπως ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης/παραγωγός Ρον Χάουαρντ.

Η ταινία αναφέρεται στην αντιπαλότητα μεταξύ του αείμνηστου Τζέιμς Χαντ και του Αυστριακού Νίκι Λάουντα το 1976. Ο Λάουντα επέστρεψε από την... κόλαση του Νίρμπουργκρινγκ για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στην Ιαπωνία, ωστόσο υπό καταρρακτώδη βροχή δεν μπορούσε να ανοιγοκλείσει τα μάτια του και δεν κατάφερε να τερματίσει.

Ο Χαντ, ένας από τους γνωστότερους playboys της Φόρμουλα 1, ο οποίος έτρωγε μπριζόλα και έπινε μπύρα πριν από τους αγώνες, έχασε τη γυναίκα του από τον ηθοποιό Ρίτσαρντ Μπάρτον την ίδια χρονιά!

Για να μην μας αφήσει να περιμένουμε ο Χάουαρντ μοίρασε ορισμένες από τις επίσημες φωτογραφίες:

"Rush" στις αίθουσες το 2013

Ο Κρις Χέμσγουρθ στο ρόλο του "Τζέιμς Χαντ"

"Rush" στις αίθουσες το 2013

Οι δύο πρωταγωνιστές πλάι πλάι

"Rush" στις αίθουσες το 2013

Ο Ρον Χάουαρντ με τον Ντάνιελ Μπρουλ, ο οποίος μοιάζει εκπληκτικά στον Νίκι Λάουντα

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ