FORMULA 1

Σάλος με σποτ για τον Σουμάχερ

Σάλος με σποτ για τον Σουμάχερ

Η εικόνα του χαμογελαστού Μίκαελ Σουμάχερ σε διαφήμιση για φυσικό μεταλλικό νερό προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη, με τους φανς του να έχουν κηρύξει πόλεμο σε γερμανική εταιρία. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ παραμένει σε κώμα από τις 29 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους μετά το ατύχημα που είχε στο χιονοδρομικό κέντρο του Μεριμπέλ, παρόλα αυτά τις τελευταίες ημέρες η γερμανική κοινή γνώμη τον βλέπει χαμογελαστό.

Και αυτό γιατί λίγο πριν το ατύχημά του είχε υπογράψει συμβόλαιο με την γερμανική εταιρία Hassia που παράγει το μεταλλικό νερό με την ονομασία "Rosbacher", με το συγκεκριμένο διαφημιστικό σποτ να κάνει την εμφάνισή του μέσω διαφημιστικών καταχωρήσεων σε εφημερίδες.

Σάλος με σποτ για τον Σουμάχερ

Το γέγονος βέβαια αυτό έχει ήδη προκαλέσει έντονες και οργισμένες αντιδράσεις από τους φανς του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 που επιτίθενται με σκληρά λόγια στην εταιρία μέσω των social media, με την εταιρία από την πλευρά της να υποστηρίξει τα εξής:

Σάλος με σποτ για τον Σουμάχερ

"Αντιδράσαμε αμέσως μετά το ατύχημα του Μίκαελ και αποκλείσαμε το σποτ από ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, δεν προλάβαμε όμως να το κάνουμε εγκαίρως και για τις εφημερίδες".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ