FORMULA 1

Σε Alpha και Conn-x Tv η Formula 1

Σε Alpha και Conn-x Tv η Formula 1

Ο Alpha πέρυσι ήταν ο τηλεοπτικός σταθμός που μοίρασε χαμόγελα στους φίλους της Formula 1, με την κίνησή του να αποκτήσει τα δικαιώματα μετάδοσης του δημοφιλούς σπορ. Φέτος όμως το σκηνικό αλλάζει με το Conn-x TV να μπαίνει στο παιχνίδι.

Το συνδρομητικό κανάλι έρχεται να συμπληρώσει τα κενά του Alpha, παρέχοντας ένα πακέτο πληρέστερης κάλυψης.

Την περσινή χρονιά, ο Alpha, λόγω έλλειψης ανταγωνιστή μετέδιδε και τις κατατακτήριες, αφού δεν η σύμβαση που είχε υπογράψει δεν προέβλεπε κάτι τέτοιο. Ωστόσο, στη συνέχεια πλήρωσε και προχώρησε στη ζωντανή κάλυψη και των κατατακτήριων δοκιμών.

Το Conn-x TV φέτος εξασφάλισε όλο το πακέτο. Αυτό σημαίνει ότι το διαδικτυακό αυτό κανάλι του ΟΤΕ θα μεταδίδονται οι δύο περίοδοι ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, τα πρωινά ελεύθερα του Σαββάτου, οι κατατακτήριες δοκιμές και την Κυριακή ο αγώνας.

Φυσικά, η τηλεόραση του Alpha διατηρεί κανονικά την απευθείας μετάδοση του αγώνα της Κυριακής αλλά και τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση ενός μεγάλου μέρους των κατατακτήριων.

Σημειώνουμε ότι ακόμη δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση από το Conn-x TV, κάτι που αναμένεται να συμβεί το αργότερο μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ