FORMULA 1

Σε video clip ο Φέτελ!

Σε video clip ο Φέτελ!

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έκανε το ντεμπούτο του στη μουσική σκηνή ως παρτενέρ της Μέλανι Φιόνα στο video clip του νέου της τραγουδιού (video).

Ο σοφέρ της... κυρίας Φιόνα! Ο Λιούις Χάμιλτον θέλει να κάνει καριέρα στη μουσική σκηνή και έχει δεσμό με μια διάσημη τραγουδίστρια, όμως ο Σεμπάστιαν Φέτελ τον προσπέρασε στη στροφή.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κάνει το πρώτο άνοιγμα του στην αμερικανική αγορά, πρωταγωνιστώντας στο video clip του τραγουδιού "Watch me work" της Μέλανι Φιόνα.

" Ήταν εκπληκτική εμπειρία η συμμετοχή μου στα γυρίσματα ενός μουσικού βίντεο και σίγουρα πολύ διαφορετική από ό,τι έχω συνηθίσει. Όμως η μουσική δίνει έμπνευση στους ανθρώπους και είμαι πολύ υπερήφανος για τη συμμετοχή μου. Νομίζω πως οι στίχοι του τραγουδιού μας εξηγούν πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, όταν προσπαθούμε", σχολίασε ο Γερμανός που υποδύεται... πάνω κάτω τον σοφέρ της Μέλανι Φιόνα.

Και η ίδια η ερμηνεύτρια του "give it to me right" έμεινε ενθουσιασμένη από τη συνεργασία των δύο πλευρών. " Δεν παρουσιάζεται εύκολα η ευκαιρία να βρίσκεται στο ίδιο αυτοκίνητο με τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 και όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία, απάντησα "ναι, ευχαριστώ πολύ!". Είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια μου και ήταν υπέροχη συγκυρία η συμμετοχή του Φέτελ".

Τα γυρίσματα έγιναν την περίοδο που ο Φέτελ βρισκόταν στις ΗΠΑ και έτρεξε με ένα αυτοκίνητο του χορηγού του, της εταιρείας Infiniti στη διαδρομή του Grand Prix στο Νιου Τζέρσεϊ. Το ίδιο μοντέλο αυτοκινήτου φιγουράρει και στο video clip. Δεν αποτελεί σύμπτωση.

Προς το παρόν ο Φέτελ παραμένει οδηγός στη Φόρμουλα 1 και όχι σοφέρ. Έχει χάσει αρκετό έδαφος εν συγκρίσει με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Φερνάντο Αλόνσο και δέχθηκε συστάσεις από τον σύμβουλο της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο σχετικά με τις επιδόσεις του στις επίσημες δοκιμές.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ