FORMULA 1

Selfie εν κινήσει!

Selfie εν κινήσει!

Ο Νίκο Ρόζμπεργκ οδήγησε ένα από τα θρυλικότερα αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των εποχών και θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους του την εμπειρία. Δείτε το video.

Ο Νίκο Ρόζμπεργκ περίμενε με ανυπομονησία τη σημερινή ημέρα στο Χόκενχαϊμ. Ο Γερμανοφινλανδός οδηγός της Mercedes επρόκειτο να πραγματοποιήσει ένα γύρο πίσω από το τιμόνι της Mercedes W-196.

Πρόκειται για το αγωνιστικό αυτοκίνητο με το οποίο ο Χουάν Μανουέλ Φάντζιο κατέκτησε οκτώ νίκες και δύο τίτλους το 1954 και το 1955.

Ο τιμέιτ του, σερ Στίρλινγκ Μος είχε προσθέσει μία ακόμα στο βρετανικό Grand Prix, αν και ο ίδιος ο Μος ήταν σίγουρος πως ο "μαέστρο" τον είχε αφήσει να νικήσει μπροστά στο κοινό του.

Ο Ρόζμπεργκ, νικητής στην Αυστραλία τον περασμένο Μάρτιο, αποφάσισε να μοιραστεί τη μοναδική εμπειρία με τους φίλους και θαυμαστές του, βιντεοσκοπώντας με το κινητό του ολόκληρο το γύρο.

Ο 28χρονος οδηγός θα επιχειρήσει να συνεχίσει το σερί του (σ.σ. μετράει τέσσερα βάθρα σε συνεχόμενους αγώνες) ή καλύτερα για τον ίδιο να επιστρέψει στις νίκες στο Μοντμελό την επόμενη Κυριακή (11/5, 15.00, live από το Sport24.gr).

Δείτε το video:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ