FORMULA 1

Singapore Gate: Το σίκουελ

Ferrari driver Felipe Massa (front R) of Brazil and McLaren-Mercedes driver Lewis Hamilton (back L) of Britain take a bend during the Formula One Singapore Grand Prix in Singapore on September 25, 2011. AFP PHOTO / ROSLAN RAHMAN (Photo credit should read ROSLAN RAHMAN/AFP/Getty Images)
Ferrari driver Felipe Massa (front R) of Brazil and McLaren-Mercedes driver Lewis Hamilton (back L) of Britain take a bend during the Formula One Singapore Grand Prix in Singapore on September 25, 2011. AFP PHOTO / ROSLAN RAHMAN (Photo credit should read ROSLAN RAHMAN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Στη Ferrari ενθάρρυναν τον Φελίπε Μάσα να "καταστρέψει" τον αγώνα του Λιούις Χάμιλτον στη Σιγκαπούρη (video).

Η Μαρίνα Μπέι έχει μέλι και "κολλάει" τα σκάνδαλα στη Φόρμουλα 1. Τρία χρόνια μετά το σκάνδαλο με τη Renault και το ατύχημα του Νέλσον Πικέ Τζούνιορ για να διασφαλιστεί η νίκη του Φερνάντο Αλόνσο, ένα νέο σκάνδαλο αναπτύσσεται στη Φόρμουλα 1.

Η σκόνη από τη σύγκρουση του Φελίπε Μάσα και του Λιούις Χάμιλτον δεν έχει κατακαθίσει ακόμα με νέα στοιχεία να έρχονται στο φως και μάλιστα κατευθείαν από τη διοργανώτρια αρχή.

Στο επίσημο βίντεο με τα highlights ο αρχιμηχανικός της Ferrari, Ρομπ Σμίντλι ακούγεται να λέει στον Μάσα τα παρακάτω λόγια " κράτησε όσο μπορείς τον Χάμιλτον. Κατέστρεψε τον αγώνα του όσο μπορούμε. Έλα αγόρι μου".

Βέβαια από το στιγμιότυπα, θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια στιγμή το λέει, μιας και οι δύο οδηγοί ήταν μαζί σε αρκετό διάστημα του αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Βραζιλιάνος δήλωσε ότι ο Χάμιλτον δεν χρησιμοποιεί το μυαλό του όταν οδηγεί. Ο Βρετανός δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά, αλλά κάτι μας λέει ότι αυτό θα γίνει στη Σουζούκα.

Βέβαια κανένας ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι η Φόρμουλα 1 είναι ένας όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.

Οι καλύτερες στιγμές του GP της Σιγκαπούρης:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ