FORMULA 1

Σοκ με τη φωτογραφία του τραυματισμένου Αλόνσο

Σοκ με τη φωτογραφία του τραυματισμένου Αλόνσο

Φωτογραφία με τον Φερνάντο Αλόνσο πάνω στο φορείο, μετά το ατύχημα που είχε στο Grand Prix στο Άμπου Ντάμπι, δημοσίευσε μέσω Twitter ο μάνατζερ του Ισπανού πιλότου. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Αυτή η Κυριακή ήταν άκρως έντονη για τον Φερνάντο Αλόνσο, καθώς πέρα από την 5η θέση που κατέκτησε στο Grand Prix στο Άμπου Ντάμπι, το τέλος της βραδιάς τον βρήκε να καταλήγει στο νοσοκομειό.

Ο Ισπανός πιλότος είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια της κούρσας, όταν φεύγοντας από τα πιτ στοπ θέλησε να προσπεράσει τον Ζαν - Ερίκ Βερνιέ, αλλά βλέποντας πως δεν έχει χώρο βγήκε εκτός πίστας και τραντάχτηκε ολόκληρος.

Το αποτέλεσμα ήταν να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπο υποβλήθηκε σε εξετάσεις και φάνηκε πως δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά, με τη φωτογραφία που ανέβασε πάντως στο Twitter ο μάνατζερ του Αλόνσο, Λουίς Γκαρσία Αμπάντ, που δείχουν τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή σε φορείο, κάνουν εδώ και αρκετές ώρες το γύρο του κόσμου.

"Γεια σας! Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης! Η νύχτα πέρασε ομαλά, θα κάνω περισσότερα τεστ αυτό το απόγευμα για να μπορέσεω να βρεθώ στο 100% το συντομότερο δυνατόν", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο Φερνάντο Αλόνσο.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ