FORMULA 1

"Σωτήρας" ο Μπριατόρε

"Σωτήρας" ο Μπριατόρε
New Image

Ο Φλάβιο Μπριατόρε αποφάσισε να ανανεώσει τα χόμπι του και αντί να κάνει συλλογή όμορφων γυναικών, επιθυμεί να κερδίσει τίτλους στο ποδόσφαιρο

Ο Ιταλός επιχειρηματίας που μετέτρεψε τη Benetton Renault (σ.σ. τη δεκαετία του 90') και τη Renault τα τελευταία χρόνια μόνιμη πρωταγωνίστρια στη Φόρμουλα 1, αποφάσισε να επενδύσει τα χρήματα του στην ιστορική Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς ή QPR για συντομία.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζιάνι Παλαντίνι και ανέφερε χαρακτηριστικά " ο κύριος Μπριατόρε θέλει να κάνει στην QPR, όσα ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ (σ.σ. ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας Harrods) για τη Φούλαμ και να μας επαναφέρει στην πρέμιερ λιγκ. Αποτελεί όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τους φίλους μας και κίνηση που σώζει τον σύλλογο από την Championship".

Ο 57χρονος Μπριατότε θα ξεπληρώσει τα χρέη των "Hoops" που ανέρχονται σε 33.78 εκατομμύρια δολάρια και θα επενδύσει το τριπλάσιο ποσό για να κάνει τη QPR ισοδύναμη των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από ότι φαίνεται ο Ιταλός ετοιμάζεται τα επόμενα χρόνια να εγκαταλείψει για δεύτερη φορά το σπορ που του χάρισε διασημότητα και τη συντροφιά των Ναόμι Κάμπελ και Χάιντι Κλουμ. Πριν από λίγο καιρό ο ιταλικός Τύπος ανέφερε ότι διεκδικούσε να αγοράσει και τη Ρετζίνα.




TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ