FORMULA 1

Σουμάχερ: "Επιστρέφω λόγω ευγνωμοσύνης"

Σουμάχερ: "Επιστρέφω λόγω ευγνωμοσύνης"
Σουμάχερ-Μάσα

Ο Μίκαελ Σουμάχερ ξεκαθάρισε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας πως επιστρέφει στη Ferrari στη θέση του τραυματία Μάσα ως ένδειξη... ευγνωμοσύνης προς τη σκουντερία

"Προετοιμάζομαι για να πάρω τη θέση του Φελίπε. Συνάντησα αυτό το απόγευμα (Τετάρτη) τον Στέφανο Ντομενικάλι και τον Λούκα ντι Μοντετσέμολο.

Αποφασίσαμε από κοινού να επιστρέψω για να αντικαταστήσω τον Μάσα",

αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο "Σούμι" μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, όπου στη συνέχεια έστειλε θερμές ευχές για την ταχεία ανάρρωση του Βραζιλιάνου πιλότου.

"Πρώτα, το σημαντικότερο πράγμα είναι πως χάρη στο Θεό, όλα τα νέα για τον Φελίπε είναι θετικά. Του εύχομαι ξανά τα καλύτερα.

Είναι αλήθεια πως το κεφάλαιο της F1 έχει κλείσει απόλυτα για μένα εδώ και καιρό, είναι όμως επίσης αλήθεια ότι για λόγους ευγνωμοσύνης και σεβασμού απέναντι στην ομάδα δεν μπορώ να αγνοήσω αυτή την άτυχη κατάσταση.

Αγαπώ το συναγωνισμό και συνεπώς ανυπομονώ να αντιμετωπίσω αυτή την πρόκληση",



κατέληξε χαρακτηριστικά ο θρυλικός Γερμανός πιλότος.

Για το θέμα έκανε δηλώσεις και η εκπρόσωπος του Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ, η οποία προειδοποίησε πως δεν ξέρει σε τι κατάτασταση θα παρουσιαστεί ο σπουδαίος Γερμανός πιλότος.

"Ειλικρινά δεν μπορώ να σας πως εάν θα είναι έτοιμος να οδηγήσει σε αγώνα της F1, και να θυμάστε πως είναι πλέον ένας 40χρονος άνδρας", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ανακοίνωση της σκουντερία, ο Σουμάχερ θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας τις επόμενες ημέρες, με στόχο να δώσει το "παρών" στη Βαλένθια, όπου θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου το γκραν πρι Ευρώπης.








TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ