FORMULA 1

Σουμάχερ: "Ευτυχώς δεν είμαι τιμέιτ του Φέτελ"

Σουμάχερ: "Ευτυχώς δεν είμαι τιμέιτ του Φέτελ"

Σε επίσημο video της Mercedes ο Μίκαελ Σουμάχερ έπλεξε και πάλι το εγκώμιο του Σεμπάστιαν Φέτελ. Έδωσε δε μια διάσταση που δεν ευνοεί την εικόνα του Μαρκ Γουέμπερ.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Mercedes (σ.σ. γερμανικό πρωτάθλημα τουρισμού με τους Χάιντς-Χάραλντ Φρέντσεν και Καρλ Βέντλιγκερ) και την έκλεισε στην ίδια εταιρεία.

Θεωρείται δεδομένο πως κάποια στιγμή στο μέλλον η Mercedes θα πλησιάσει τον καλύτερο Γερμανό οδηγό της εποχής μας, τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Σουμάχερ έπλεξε το εγκώμιο του φίλου του σε επίσημο video της Mercedes, μιλώντας όχι με ιδιαίτερα κολακευτικό τρόπο για τον Μαρκ Γουέμπερ. Είπε την αλήθεια.

" Έκανε σπουδαία δουλειά, πολύ σταθερή, κοιτάξτε τον τιμέι του, αυτός είναι το σημείο αναφοράς. Νίκησε σε όλους εκείνους τους αγώνες,13 νομίζω. Ο Μαρκ Γουέμπερ δεν πήρε κανέναν αγώνα στο τέλος, αν είμαι σωστός.Αυτό είναι σοκαριστικό. Ευτυχώς δεν είμαι ο τιμέιτ του. Αλλά σίγουρα είναι ένας άξιος παγκόσμιος πρωταθλητής. Είμαι ευτυχισμένος για εκείνον. Αν κάποιος καταρρίψει όλα τα ρεκόρ, προτιμώ να είναι εκείνος παρά κάποιος άλλος".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ