FORMULA 1

Σουμάχερ: "Μοναδική η γεύση της νίκης"

Σουμάχερ: "Μοναδική η γεύση της νίκης"

Ο Μίκαελ Σουμάχερ εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν εν καιρώ. Τι δήλωσε για τους θανάτους του Νταν Γουέλντον και του Μάρκο Σιμοντσέλι.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ απάντησε με ψυχραιμία στην... προσβλητική ερώτηση για το " αν η αύρα του μειώνεται" μετά την επανεμφάνιση του στην ενεργό δράση.

Ο 42χρονος οδηγός που θα κάνει, όπως όλοι άλλωστε, το ντεμπούτο του στην Ινδία την Παρασκευή (28/10) εξήγησε ότι τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν στην ώρα τους.

" Σίγουρα δεν το περιμέναμε αυτό, όταν επέστρεψα στην ενεργό δράση. Όλοι είχαμε διαφορετικές φιλοδοξίες. Να βρεθώ στο βάθρο και να νικήσω σε αγώνες. Αυτός ήταν ο στόχος. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι πιθανό για λόγους που του έχουμε εξηγήσει στο παρελθόν. Πρέπει να φανούμε υπομονετικοί", σχολίασε ο Σουμάχερ, η καλύτερη θέση του οποίου είναι μια 4η θέση στην πίστα του Μόντρεαλ.

" Πρέπει να βελτιωθούμε και βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχει μια διαδικασία προκειμένου να επιστρέψουμε στην κορυφή. Αυτή είναι η φιλοδοξία. Ξέρετε ότι η γεύση (του να βρίσκεσαι στην κορυφή) και αυτή είναι η μοναδική γεύση που μου αρέσει".

Αναφερόμενος στους πρόσφατους θανάτους του Νταν Γουέλντον και του Μάρκο Σιμοντσέλι τόνισε ότι όλοι γνωρίζουν για τον κίνδυνο που υπάρχει, αλλά όλοι συνεχίζουν να διακινδυνεύουν για την αγάπη τους για τον αθλητισμό.

" Δεν υπάρχει τίποτα (δηλαδή μηχανοκίνητο σπορ) που να είναι απόλυτα ασφαλές και είναι στη μοίρα σου αν είναι να σου συμβεί κάτι, τότε θα συμβεί. Όταν οδηγούμε τα μονοθέσια μας, οδηγούμε στο όριο".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ