FORMULA 1

Σουμάχερ: "Όλα είναι καλά"

Σουμάχερ: "Όλα είναι καλά"

Ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι έτοιμος για την πρόκληση της Σουζούκα λίγες μέρες μετά τον ερχομό του Λιούις Χάμιλτον στη Mercedes που σηματοδότησε το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι ο πολυνίκης οδηγός και στο Grand Prix Ιαπωνίας στην πίστα της Σουζούκα. Δίχως να γνωρίζουμε τίποτα για το μέλλον του στη Φόρμουλα 1, ο Γερμανός ενδέχεται να αγωνιστεί για τελευταία φορά σε μια από τις αγαπημένες του πίστες.

Ο 43χρονος πολυπρωταθλητής είναι έτοιμος για αρκετή δουλειά, αφού η έξοδος του στη Σιγκαπούρη όπου παρέσυρε μαζί του και τον Ζαν-Έρικ Βερν της Toro Rosso, είχε ως αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή δέκα θέσεων στην εκκίνηση της Σουζούκα.

Ο Σουμάχερ που έχασε τη θέση του στη Mercedes από τον Λιούις Χάμιλτον, δήλωσε " το κίνητρο μου είναι ακλόνητο μετά τα νέα της προηγούμενης εβδομάδας, ειδικά γιατί η Σουζούκα αντιπροσωπεύει ένα από τα highlights της σεζόν για εμένα".

Έξι φορές νικητής στη θρυλική πίστα, σίγουρα ξεχωρίζει το θρίαμβο του 2000, όταν και εξασφάλισε τον πρώτο τίτλο οδηγών της Ferrari μετά το 1979 και τον Τζόντι Σέκτερ.

" Απολαμβάνω την οδήγηση σε αυτή την πίστα. Έχει στροφές και σημεία που αποτελούν πρόκληση για έναν οδηγό. Θα ήταν όμορφο να πετύχω ένα καλό αποτέλεσμα αυτό το σαββατοκύριακο, αν και οι πιθανότητες είναι περιορισμένες εξαιτίας της ποινής. Όμως πάντοτε αντιμετώπιζα αυτά τα θέματα ως πρόκληση".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ