FORMULA 1

Σούτιλ: "Ο Χάμιλτον δεν είναι άντρας"

Σούτιλ: "Ο Χάμιλτον δεν είναι άντρας"

"Δειλό" χαρακτήρισε τον Λιούις Χάμιλτον ο Άντριαν Σούτιλ σε δηλώσεις του μετά την καταδίκη του για καβγά στη Σαγκάη όπου ήταν μάρτυρας ο οδηγός της McLaren.

Ένα φίλο είχε ο Λιούις Χάμιλτον ανάμεσα στους οδηγούς της Φόρμουλα 1, τον έχασε κι αυτόν! Ο Άντριαν Σούτιλ που καταδικάστηκε σε 18μηνη φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 200.000 ευρώ από γερμανικό δικαστήριο για καβγά με τον Έρικ Λαξ της Lotus, δήλωσε πως δεν θεωρεί πια φίλο του τον Χάμιλτον.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής το 2008 κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης, ωστόσο επικαλέστηκε επαγγελματικούς λόγους και δεν κατέθεσε στο δικαστήριο.

Ο Χάμιλτον ισχυρίστηκε πως είχε υποχρεώσεις με την ομάδα του, τη McLaren ενόψει της παρουσίασης του νέου μονοθεσίου που έγινε σήμερα (1/2) και δεν μπορούσε να παραστεί στο δικαστήριο μια ημέρα νωρίτερα.

Σούτιλ και Χάμιλτον συνδέονται (ή μάλλον συνδέονταν) με στενή φιλία από τα χρόνια της κοινής συνύπαρξης τους στο πρωτάθλημα GP2. Βρίσκονταν μαζί στο μπαρ της Σαγκάης το βράδυ που ο Σούτιλ τραυμάτισε με σπασμένο ποτήρι τον μέτοχο της Lotus, Έρικ Λαξ.

Ο 29χρονος Γερμανός οδηγός που δεν έχει συμβόλαιο για το 2012 εκφράστηκε με τα χειρότερα λόγια για τον Χάμιλτον σε δηλώσεις του.

" Ο Λιούις είναι δειλός, δεν θέλω να είμαι φίλος με έναν τέτοιο τύπο. Για μένα δεν είναι άντρας. Ακόμα και ο πατέρας του, μου έστειλε ένα sms για να μου ευχηθεί καλή τύχη στη δίκη. Δεν πήρα τίποτα από τον Λιούις. Άλλαξε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του. Δεν μπορούσα να τον βρω", υποστήριξε ο Σούτιλ που μετά την καταδικαστική απόφαση του, εξήγησε πως θα μείνει μακριά από τους αγώνες για λίγο χρόνο.

Το όνομα του Σούτιλ είχε ακουστεί για τη Williams, ακόμα και για τη Ferrari σε ένα σημείο μετά την αντικατάσταση του από τον Νίκο Χούλκενμπεργκ στη Force India μετά από πέντε σεζόν.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ